Hamit Demir, Ağustos 2017 konut satış rakamlarını değerlendirdi!
TÜİK’in açıkladığı ağustos ayı konut satış rakamlarıyla, satışlarda temmuz ayında başlayan yükseliş grafiğinin giderek arttığını görüyoruz. Bu da ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul ve inşaat sektörünün en güvenilir ve kazançlı yatırım aracı olmaya devam ettiğinin en büyük göstergesini oluşturuyor.

Sektörün ilk 8 ayına bakacak olursak, hükümetimizin verdiği desteklerle birlikte sürekli büyüdüğünü görüyoruz. Yapılan konut kampanyaları, faiz oranlarındaki indirimler, yabancı yatırımcılara tanınan vatandaşlık hakkını sektördeki hareketliliğin ana sebebi olarak sıralayabiliriz. Özellikle yabancıya vatandaşlık hakkı getirilmesiyle de yabancı yatırımcıya konut satışlarında bir artış trendi yakaladık.Sektörümüzün artan yatırımlarıyla birlikte, ulusal ve uluslararası arenada yapılan etkinlik ve fuarların da katkısıyla Türkiye gayrimenkul ve inşaattaki üstün gücünü tüm dünyaya kanıtlamaya başladı. Bunun neticesini de açıklanan rakamlarda gayet net bir şekilde okuyabiliyoruz. Buna istinaden yabancı yatırımcı satışlarında yaşanan yüzde 11,4’lük artış hızının artarak süreceğini söyleyebiliriz.

Sektörümüz, her dönemde üreten ve istihdam sağlayan rolüyle de ekonomideki rolünü artırıyor Demir İnşaat olarak, yatırımlarımızı ara vermeden sürdürürken, yatırımcılarımızın gözünde daha çok yükseliyor potansiyel yatırımcılarımızın da dikkatini çekiyoruz. Satışlardaki artış, bizim satış rakamlarımıza da yansıyor.İmzamızı taşıyan projelerimizin satışlarındaki hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Biz de yatırımcılarımızın taleplerinden aldığımız güçle, yeni yatırımlarımızı projelendirmeyi sürdürüyoruz. İçerisinde bulunduğumuz yoğun lansman döneminde de yeni yatırım projelerimizi hedef kitlemizle buluşturmayı sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181