Hamit Demir: 'KDV indirimi ile Türkiye ekonomisi canlanacak!'
15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından sektör olarak ortaya koyduğumuz güç birliğinin bir yansıması olan kampanyalar ile bankaların kredi faizlerinde gerçekleştirdiği indirimlerin ardından yaşanan bu gelişmeyi, giderek hareketlenen sektörümüzün önünden kaldırılan bir engel olarak görüyoruz.

Bizim de içerisinde yer aldığımız GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Kampanyası ve Emlak Konut’un bu yönde geliştirdiği kampanya, tüm Türkiye’nin darbe girişimine yönelik verdiği birlik ve dayanışma mücadelesinin bir parçası olarak ekonomimize de hatrı sayılır bir katma değer sağladı. Yeni dönemde KDV indiriminin hem sektörümüze hem de ekonomimize sağladığımız katma değeri artıracağını düşünüyoruz.

Türk insanının en çok tercih ettiği 150 metrekarenin altındaki konutlar için de gerçekleştirilen bir KDV indiriminin, sektörümüzü hak ettiği günlere taşıyabileceğini düşünüyoruz. İndirimin, 150 metrekarenin altındaki evleri de kapsayacak şekilde yeniden ele alınmasını bekliyoruz.

Son olarak KDV indiriminin 31 Mart 2017 tarihine kadar geçerli olmasını değil, kalıcı olarak daha alt seviyelerde sürdürülmesini temenni ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181