Hamit Demir, Temmuz ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi!
TÜİK’in açıkladığı Temmuz Ayı konut satış rakamları, geçtiğimiz haziran ayında mevsimsel nedenlerden ötürü başlayan gerilemenin yerini, hareketli bir dönemin aldığını gösteriyor.

Temmuz ayında geçtiğimiz yılın temmuz ayına göre yaşanan yüzde 42.4 oranındaki artışın yıl sonuna kadar ciddi bir ivme kazanacağını düşünüyoruz. Özellikle yaz tatilinin sona ermesi ve okulların açılmasıyla birlikte artan kampanyaların da katkısıyla sektörümüz de giderek artış gösteren rakamlardan bahsedeceğimizi söyleyebiliriz.

Konut sektörü her zaman yatırım araçları arasında ilk sırada, zirveyi kaptırmayan bir sektör olarak öne çıkıyor. Bu nedenle her zaman Türkiye’nin en önemli yatırım araçlarından biri konumunda bulunuyor. Hükümetimizin sağladığı desteklerle yükselişini sürdüren sektörümüz, ekonomimize sağladığı desteklede en çok kazandıran yatırım araçlarında zirvede yer alan konumunu koruyor. Her dönemde üreten ve istihdam sağlayan rolüyle de ekonomideki rolünü artırıyor.

Demir İnşaat olarak, yatırımlarımızı ara vermeden sürdürürken, yatırımcılarımızın gözünde daha çok yükseliyor potansiyel yatırımcılarımızın da dikkatini çekiyoruz. Satışlardaki artış, bizim satış rakamlarımıza da yansıyor. İmzamızı taşıyan projelerimizin satışlarındaki hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Biz de yatırımcılarımızın taleplerinden aldığımız güçle, yeni yatırımlarımızı projelendirmeyi sürdürüyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181