Hangi projede ne kadar indirim var?
Markalı konut projelerinin son bir aydaki kampanyalarında, yüzde 30'lara varan indirimlerden yararlanmak mümkün. 

MOMENT İSTANBUL % 15 İNDİRİM
Toplam 100 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Moment İstanbul, AC Yapı imzasıyla Kartal'da hayata geçirildi. 44 katlı bloklarda 1+1,2+1,3+1,4+1 tipi konutlar bulunuyor. Konut büyüklükleri 74 metrekareden başlayıp 314 metrekareye kadar yükseliyor. Projede sosyal alanları arasında cep sineması, Kids Club, fitness center, spa, hobi odalan, kapalı/açık yüzme havuzu ve yürüyüş parkurlan mevcut. Moment İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı, 15 Mart'ta son bulacak. Fiyatlann 359 bin TL'den başladığı projede ödemelere göre yüzde 25 peşinatta kalan tutan banka kredi ile vade imkanı sağlanıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

www.momentistanbul.com


BAKIRKÖY İNCİRLİ KONAKLARI % 25 İNDİRİM
Hemen teslim durumdaki Bakırköy İncirli Konakları'nda peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Gül İnşaat ve Cevheri İnşaat tarafından Osmaniye mahallesinde hayata geçirilen İncirli Konaklan Bakırköy projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılıyor. Proje sekiz blokta toplam 208 konuttan meydana geliyor. Projede 2+1 ve 5+1'lerin satışları devam ediyor. İncirli Konaklan Bakırköy'de 2+1 daireler 300 bin dolardan, 5+1 dubleks daireler 983 bin dolardan başlayarak değişiyor. İncirli Konaklan projesinde daire alanları 130 ila 304 metrekare arasında değişiyor.

www.incirlikonaklari.com


PLUS RESİDENCE % 30 İNDİRİM
Propa İnşaat, şehrin merkezi Zincirlikuyu'da lüks detaylarla donatılmış projesi Plus Residence'da satışları avantajlı lansman fiyatlarına ek olarak yüzde 30 indirim fırsatıyla sürdürüyor. Özel konumu ile yaşamak ya da yatırım yapmak için bir fırsat sunan Plus Residence 2016 yılının sonunda teslim edilecek. Hayatı kolaylaştıracak detaylarla donatılmış 38 dairenin yer aldığı proje gerek konumu gerekse de sahip olduğu özelliklerle yoğun ilgi görüyor. Projede dairelerin fiyatı yüzde 30 indirimle 875.000 Türk Lirası'ndan başlıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 69 ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

www.propa.com.tr


ALTINORAN PROJESİ 35 BİN TL İNDİRİM
Sinpaş Yapı güvencesiyle Altınoran ve Marina Ankara için 5-13 Mart tarihleri arasında Dünya kadınlar Günü'ne özel düzenlenen kampanyayla 1+1'e 10 Bin, 2+1'e 20 bin, 3+ı'e 30 bin, 3+1 üzeri 35 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Üstelik tamamı peşin ödemelerde ekstra %15 peşin indirim imkânı devam ediyor. Altınoran'ın içinde altın gibi parıldayan ve toplam 474 konuta ev sahipliği yapacak Sinpaş Altın Kuleler'deki her detayın incelikle düşünüldüğü prestijli yaşam ise 2 ay sonra başlıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

www.sinpasaltinoran.com.tr


BABACAN PREMİUM'DA LANSMAN FIRSATI
Babacan Holding'in Esenyurt'taki yeni projesi Babacan Premium projesi lansman firsatlan sunuyor. Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımı olan Babacan Premium projesi, 28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde yepyeni bir yaşam sunuyor. Yatırım miktan 400 milyon TL olan, 1216 konuttan oluşan proje, lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare fiyatlan 2 bin 800 liradan başlıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

www.babacanpremium.com


DKY KARTAL
DKY Kartal'ın manzaralı teras ve bahçe kat daireleri ile DKY Business Kartal Ofis bloğunda da kampanya sürüyor. Yüzde 10 peşin ödenmesi halinde kalan peşinatın teslimde ödenebileceği kampanya kapsamında peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor. 331 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 3900 Lira seviyesinde bulunuyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

www.dkykartal.com


TOKİ indirim kampanyası 2016 ne zaman başlıyor?
TOKİ'nin her yıl düzenlediği indirim kampanyasının da yakınlarda başlaması bekleniyor. Sözkonusu kampanyanın farkı, TOKİ'nin daha önceden sattığı ve ödemeleri devam eden konutlar için müşterilerine uyguladığı bir fırsat olması... TOKİ'nin 2016 indirim kampanyasını en geç Nisan ayında başlatması planlanıyor. Buna göre TOKİ'nin mevcut borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasında borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim yapması bekleniyor. İndirim kampanyasında borcunu taksitlendirecek müşteriler için de taksit sayısı ve indirim oranı belirlenecek.

Taraf Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181