'Her projenin puanlaması yapılarak kalite belgesi verilmeli'!
İnşaat sektöründe projeleri daha da değerli kılacak ve değerli projeleri diğerlerinden ayırt edecek bir sistem olmadığını dile getiren Moment Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar şunları söyledi:“Genelde yatırımcılar kendi bilgileri veya proje sahibinin aktardıkları bilgilerle yetiniyorlar, projeleri sadece fiyatıyla kıyaslayıp, ona göre karar veriyorlar. Yani biraz bilgi, biraz güven üzerine kurulu bir sistem. Aslında projelerin değerini korumak, ileriye dönük kullanım sürelerini, yangına dayanıklılığını, kullanılan malzeme kalitesini, cephe sistemlerini, ısı, ses ve su izolasyonunu, mekanik ve elektrik sistemlerini statik dayanımını vs. değerlendiren uluslararası bağımsız bir değerlendirme kuruluşu ile puanlama yapılarak, sınıfı, kalitesi belirlenmeli; nasıl otellerde 3,4,5,7 yıldız gibi kategoriler varsa her projenin puanlaması yapılarak kalite belgesine sahip olması gerekmektedir. Bu sistem uygulanabilirse işte o zaman projelerde kalite daha da yükselir. Bu da fiyat kalite endeksini belirleyerek, yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacaktır.”

Başkentlilere kalite sunuyoruz
Moment Yapı A.Ş. olarak 27 yıldır inşaat sektöründe olduklarının vurgusunu yapan Turgut Uyar “Yaptığımız her işte kalite standardımızı hep yüksek tutmayı amaç edindik. Alışılagelmişin dışında farklı konsept ve kalite standartları çok yüksek olan Moment Beştepe Ofis Projemize, bugüne kadar kazandığımız tüm deneyim ve tecrübelerimizi aktardık. Moment Beştepe Ofis Projemizin Ankara’ya değer katacağı ve yatırımcıların tüm beklentilerini en yüksek seviyede karşılayacağından eminiz” dedi. Moment Beştepe Ofis’in en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandığını kaydeden Uyar “Moment Beştepe, titizlikle çalışılmasının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin hemen karşısında, AOÇ ve şehir manzarasına tamamen hâkim konumuyla diğer projelerden farklı olarak emsali olmayan bir arsa üzerinde yapılıyor. Lokasyonunda son parsel olması, başka emsal bir proje olmaması, sınırlı sayıdaki ofislerin sürekli değer kazanmasına neden olacaktır” İfadelerini kullandı.

İş hayatı keyfe dönüşüyor
Modern mimarisi, kumandalı açılabilir camları, Atatürk Orman Çiftliği ve şehir manzaralı yeşil teraslı ofis alternatifleri, çalışma ortamını ferahlatan ve tüm ihtiyaçlarınızın karşılandığı toplantı odaları, çalışma aralarında dinlenebileceğiniz ve huzur bulabileceğiniz sosyal olanakları ile sizi sizden daha çok düşünen Moment Beştepe Ofis, iş hayatını keyfe dönüştürüyor. Çalışanların ve iş verenlerin, çalışma aralarında dinlenebilmeleri ve siesta yapabilmeleri için uyku odaları, çalışanların yemek ihtiyaçlarını lezzetli ve ekonomik bir biçimde karşılayabileceği tabldot restoranı, yoğun iş stresinden arınabilmeleri için yoga ve pilates salonu, çalışanların ve işverenlerin zihinlerini rahatlatabilmeleri için tasarlanmış zen bahçeleri, farklı bir atmosferde kahvelerini yudumlayıp eşsiz lezzetleri tadabilmeleri için ise mola sokağını ‘ofis’ yaşamına dahil eden Moment Beştepe Ofis Projesi, hem hayatınızı hem de işinizi kolaylaştırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181