İbrahim Babacan, '2016 yılı sektör açısından son derece iyi geçti'!
Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirilen kampanyalar ve faiz oranlarına yansıyan gelişmelerden dolayı genel olarak 2016 yılı sektör açısından son derece iyi geçtiğini belirten Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan "Bazen ülke olarak sıkıntılı süreçler geçirsek de hızla yolumuza aralıksız devam ediyoruz. Hiçbir zaman modası geçmeyecek bir iş kolunda çalışıyor olmak bizim umutlarımızı dana da kuvvetlendiriyor. Babacan Holding olarak kendi arsalarımız üzerinde projeler inşa ettiğimiz için ulaşılabilir fiyatlarda konutlar üretiyoruz" dedi. 2016 yılı içerisinde Esenyurt'ta geliştirdikleri 'Babacan Palace' projelerinin teslimlerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Babacan "Son satışlarımız devam etmektedir. Yine Esenyurt'ta, hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunduğumuz, ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken 'Babacan Premium' projemizi hayata geçirdik. Bunların dışında Küçükçekmece'de geliştirdiğimiz, Atatürk Havalimam'nm yanında, lokasyonun en lüks ve en ulaşılabilir projesi olan 'Port Royal' projesine başladık. Sonuç olarak 2016 bizim için hem uzun hem kısa vadeli hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımız bir yıl oldu. Bu anlamda büyümeye devam ettik" diye konuştu.

SİYASİ İKTİDARA BAĞLI
Babacan Holding olarak öncelikli temennimiz ekonomik istikrarın devam etmesi olduğunu söyleyen İbrahim babacan "İstikrar devam etiği sürece sektör de büyümeye devam edecektir. Türkiye'nin gücüne inanıyoruz. 2016'mn ikinci yarısından sonra sektöre hakim olan birlik ve beraberliğin ve devletimizin bizlere vereceği desteğin devam etmesi yönünde bir beklentimiz var. Gayrimenkul sektöründe tabi ki belli dönemlerde satış ivmeleri düşebilir. Sektörün bir takım desteklere ihtiyacı var. Hükümetimiz bir takım kampanya ve desteklerle zaten sektörü teşvik ediyor. Ancak KDV de bir takım avantajlar sağlanırsa ve Mütekabiliyet Yasası yeniden gündeme gelirse sektöre sıcak paranın geleceğini düşünüyoruz" dedi. Babacan, aktif bir şekilde faaliyet gösterdiğikleri inşaat, enerji, lojistik ve turizm sektörlerindeki yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini de aydetti. Babacan "Örneğin Kadıköy-Fikirtepe bölgesindeki kentsel dönüşüm projelerimiz başta olmak üzere, Beylikdüzü E-5 yolu üzerindeki bin konutluk rezidans, ofis ve çarşı projemizi ve ÖİB'ten ihale yoluyla aldığımız Gaziantep'teki arsada geliştirdiğimiz yeni projelerimizi satışa çıkararak inşaat faaliyetlerine devam edeceğiz" diye konuştu.

Star Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181