İller Bankası'ndan Sultanbeyli'de arsa ihalesi!
İller Bankası A.Ş. tarafından İstanbul ili Sultanbeyli ilçesi Orhangazi Mahallesi'nde bulunan arsa açık artırma yöntemi ile ihaleye çıkıyor.

İller Bankası Sultanbeyli Orhangazi arsasının ihalesi 06 Temmuz 2017 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi; İller Bankası A.Ş. İstanbul Bölge Müdürlüğü Barbaros Mah. Begonya Sok. No:9 Ataşehir İstanbul

7.445,29 metrekare büyüklüğünde olan arsanın ihalesi 2886 sayılı Devlet ihale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu ihale Kanunu'na tabi olmayıp İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihale Yönetmeliği'ne uygun olarak ve bu yönetmelikte yer alan açık artırma satış yöntemi ile ihalesi yapılacak.

107 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa 25 milyon muhammen bedele sahip. Arsadaki kullanım alanları sosyal tesis alanı, ticaret+konut alanı ve yol şeklinde.

İhale uluslararası bir ihale olmayıp yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açıktır



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181