İnistanbul 1 milyar ciro yaptı!
İş GYO ile Nef in Topkapı'da Eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arazi üzerinde birlikte inşaatına başladıkları İnistanbul projesinde bugüne kadar 1 milyar lira ciro elde edildi. 470 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen dört etaplık projenin ilk üç etabı vitrine çıkmıştı. İlk etap Gala ve ikinci etap Lokal'de bin 721 konutun kısa sürede satılmasının ardından üçüncü etap İnistanbul Hayat yatırımcının beğenisine sunuldu.

Ön talep döneminde çok kısa süre içerisinde 3.000'e yakın talep alan 404 konutluk İnistanbul Hayat'ta 2+1,3+1 ve 4+1 daireler, 48 ay vade farksız ödeme ya da yüzde 0.99 faiz avantajı bulunuyor. İnistanbul Hayat'ta fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi aileler, çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra kapalı otopark ve güvenlik de yer alıyor. 

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181