"İnşaat sektörü istihdam sayısı bu yıl yüzde 8 ila 10 aratacaktır"
Hükümetimiz inşaat sektörünün çok daha iyi noktalara gelmesi için taleplerimizi hızlı bir şekilde değerlendirerek yürürlüğe koyuyor. 2017 yılı sektörümüz adına güzel gelişmelerle başladı ve devam etmekte. Yabancı yatırımcıların konut ve iş yeri satın almak istediklerinde katma değer vergisi ödemeyecek olmaları ekonomimize döviz kazandırmak için çok önemli bir adım. 2016 yılında 18 bin 189 olan yabancıya satış adedi, söz konusu iyileştirmelerle çok daha yukarıya çıkacaktır. 1 milyon dolar üzerinde gayrimenkul alanlara vatandaşlık hakkı verilecek olmasından sonra KDV muafiyetinin de gelmesi satışları ciddi şekilde arttıracaktır. Ancak inşaat sektöründe geçerli olan KDV düzenlemeleri konutla sınırlı kalmayarak iş yeri ve apart ünite gibi birçok birimi de kapsadığı taktirde yeni bir rekor kırılması kaçınılmaz olacaktır. 
 
Kuzu Grup olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği çağrısına da sonuna kadar destek veriyoruz. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sektörümüz adına ardı ardına gelen olumlu gelişmelerle beraber 2 milyon olarak açıklanan inşaat sektörü istihdam sayısı bu yıl yüzde 8 ila 10 oranında artış gösterecektir diye düşünüyorum.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181