İnşaat sektörünün devleri aynı projede buluşuyor!
Denizli Enerji sektörünün önemli aktörlerinden olan Ergaz, inşaat sektörünün tecrübeli ismi DKY İnşaat ile ortak bir projeye imza attı. Ergaz & DKY işbirliğiyle prestij değeri yüksek bir proje hayata geçecek. Ergaz A.Ş. ve DKY İnşaat, İstanbul Ataşehir'de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı. Ergaz Genel Merkezi'nde emlak ve hukuk danışmanları eşliğinde, Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya tarafından atılan imzalar neticesinde projeye start verilmiş oldu.

"Gayrimenkul sektörünün kalbi Ataşehir'de atacak!"
İmza töreninde konuşma yapan Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, "Enerji sektöründeki faaliyetlerimizin yanı sıra inşaat alanında da prestijli bir projeyle start vermiş olmaktan memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hayırlı olsun. DKY İnşaatın yani İbrahim Dumankaya Beyefendi'nin inşaat tecrübesini yanımızda hissetmek bizler için mutluluk verici olmuştur. Projemiz gayri menkul sektörünün parlayan yıldızı olan Ataşehir'de yer alması açı sından önemlidir. Gayrimenkul sektörünün kalbi olabilecek konumdaki projemiz, yatırımcılar açısından tercih edilecek niteliklerde olacak. Lokasyon olarak Palladium Alışveriş Merkezinin yanında olması projemizi oldukça değerli kılmaktadır. Ticari ve konut plaza olarak tasarlanacak. Mimari projeler hazırlandıktan sonra 
tanıtımı düzenlenecek olan lansman şeklinde yapılacaktır.Sermayenin gücünü öne çıkaran Ergaz, inşaat sektöründe de büyük başarılar elde etmek amacıyla 1999 yılında Ergaz İnşaatı kurarak Bursa, Aydın, Malatya, Kocaeli ve İstanbul'da çeşitli alt yapı, üst yapı ve sanayi imalatlarına imza atmıştır" dedi.

Dumankaya ''Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun''
LPG sektöründe yerli Proje hakkında açıklama yapan DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya "Bu yeni projemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Ergaz gibi güçlü ve güvenilir bir firmayla ortak projede bulunmaktan memnun olduğumu belirtiyorum " diye konuştu.

Yüzyirmi milyonluk dev yatırım
Yeni kent tasarımına katkı sağlamak isteyen Ergaz İnşaat, yılların birikimini bu alanda değerlendirmek amacıyla İstanbul Ataşehir'de 40 bin metrekare inşaat alanında DKY İnşaat tecrübesiyle, prestijli karma tip yaşam projesine imza attı. Yaklaşık 120 milyon TL tutarındaki bu yatırımda Ergaz İnşaat güvenliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada olduğu konutlar ve yapılar üretirken, yeşilin ve doğanın olabildiğince korunduğu yaşam alanları oluşturmayı amaçladı.

Yerel Denizli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181