İnşaatın en az 30 yıllık işi var!
Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Türkiye'de artan nüfusun yanı sıra kentsel dönüşüm ihtiyacı nedeniyle inşaat sektörünün uzun yıllar yoğun çalışacağını söyledi. Çelik, Sinpaş'ın Ankara'da gerçekleştirdiği Altınoran ve Marina Ankara projelerindeki çalışmalar hakkında bilgi verirken, "Hiç nüfus artmasa, evlenmeler, boşanmalar olmasa bile deprem riski nedeniyle eldeki kötü yapı stokunun yıkılıp yeniden yapılması bile inşaatın en az 30-40 yıl devam edeceğini gösteriyor" dedi.

Or-An'da gerçekleştirdikleri Altınoran ve Marina Ankara'nın Türkiye'nin en büyük konut projesi olduğunu kaydeden Çelik, dünyada da ilk 10 içerisinde yer aldığını söyledi. Çankaya'ya içerisinde 12 bin konutun, marinanın, gölün, kayak pistinin ve alışveriş merkezinin olduğu adeta orta ölçekli bir Anadolu şehri kurduklarını ifade eden Çelik, proje içerisinde 340 bin lira ile 4 milyon lira arasında değişen fiyatlarda konutlar olduğunu sözlerine ekledi. 

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181