İntes yurtdışına KnowHow ihraç ediyor!
Türk inşaat sektörü Cumhuriyetin başlangıcından bugüne inşa ettiği barajlar, sulama kanalları, enerji santralları, ulaştırma yatırımları, konut projeleriyle önemli bir bilgi birikimi ve deneyime sahip oldu.

ODAK NOKTASI KALİTEYE GÜVEN
İnşaat sanayicilerinin eserlerinde odak noktası kaliteli ve güvenli yapılar olup, teknoloji ve yenilikçi projeler sektörün nitelikli iş gücüyle inşa ediliyor.

KnowHow İHRACATI
Son dönemde inşa edilmekte olan büyük projeler Türkiye'yi kalkındırarak, toplumun refah düzeyinin yükselmesine katkı sağladı. Yurtdışına KnowHow'ı ihraç ediyoruz. Köprülerimiz, karayollanmız herkesin kıskanacağı seviyeye geliyor, dünya literatüründe yer buluyor.

ULAŞTIRMA ÜSSÜ OLACAK
Enerji arz güvenliğimizi temin edecek yatırımlar, Türkiye'nin bir ulaştırma üssü olmasını sağlayacak projeler, kentsel dönüşüm projeleri devam edecek. Türkiye'de son on üç yılda özellikle kamu yatırımlarıyla ulaştırmada dünya ölçeğinde projeler yapılmış, 2003-2015 yılında 253,3 milyar TL değerinde yatırım gerçekleştirildi.

EKONOMİDEKİ ÇALKANTILARIN ETKİSİ
2015 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4 oramnda büyüme performansı sergilendi. Dünyada ticaret hacminde gerileme, küresel ölçekteki hareketler, jeopolitik riskler, emtia fiyatlarındaki azalmaya rağmen bu başarılı bir büyüme oranıdır.

SON ÇEYREKTE BÜYÜDÜ
Bu dönemde dünyanın gelişmiş pek çok ülkenin ekonomisi zayıfladı. Dünya ekonomisindeki çalkantılardan ve dolar ve euro kurlarındaki artışlar dolayısıyla elbette ki inşaat sektörü de etkiledi, büyümeye katkısı sınırlı ölçüde kaldı. İnşaat sektörü ise bu ortamda yıllık bazda 2015 yılında sadece yüzde 1.7 oranında büyüme performansı gösterdi. Son çeyrek büyümesi ise yüzde 5.7'ye ulaştı.

Akşam Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181