'İş merkezi ofis masrafını azaltıyor!'
Bir kaç yıl öncesine kadar apartman dairelerine sıkışan iş dünyası, artık kaliteli, donanımlı ve firmasını özel kılacak iş merkezi projelerini tercih etmeye başladı. Ancak güvenlik, otopark ve daha birçok hizmetin bir araya gelmesi, firmaları maddi açıdan ürkütebiliyor.

Firmaların ofis seçiminde dikkatli bir mali analiz yapmasının olası maliyet açıklarının önüne geçeceğini vurgulayan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Hayata geçirdiğimiz BESA Kule İş Merkezi gibi projeler, kaliteli hizmet sağlamakla kalmıyor, maddi açıdan da rahatlatıyor. Firmalarımız yalnızca bir ofise sahip olmuyor. Güvenlikten, iklimlendirmeye; otoparktan, sosyal alanlara kadar çok farklı hizmetlerden de faydalanıyor. Totalde aylık ofis masrafları ise neredeyse yarıya iniyor" dedi.

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181