'İstanbul Avrupa'nın en önemli yatırım bölgelerinden biri'!
Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından Cityscape, ilk kez İstanbul'da gerçekleşti. Özellikle son 10 yılda büyük bir çıkış yakalayan Türk gayrimenkul sektörünü küresel yatırımcılarla buluşturan bu önemli etkinlikle birlikte dünya gayrimenkul sektörünün kalbi 3 gün boyunca İstanbul'da attı. Sinpaş GYO da bu önemli organizasyonda yerini aldı. Sinpaş GYO, özellikle Ortadoğu ve Körfez bölgelerindeki gayrimenkul yatırımcılarının katıldığı fuara Bomonti'deki Queen Central Park ve Bursa Modern projeleriyle katıldı. Sinpaş GYO, İstanbul ve Bursa'da imza attığı projeleriyle yabancı yatırımcılardan ilgi gördü.

KÖRFEZİN GÖZÜ TÜRKİYE'DE
Türkiye'nin bütün parametrelere göre Körfez yatırımcıları için gayrimenkul yatırımları açısından ideal koşullar sunmaya devam ettiğini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Türkiye, Körfez ülkelerinin yanı başında, bütün yerli ve yabancı vatandaşların kültürel zorlanmalarla karşılaşmadan keyifle yaşayabilecekleri büyük bir ülke olarak konumlanıyor. Körfez bölgesinin yatırımcıları özellikle İstanbul'u çok yakından takip ediyor. Çünkü onlar için İstanbul dünyaya açılan pencere. Mütekabiliyet yasası ile İstanbul'da konut sahibi olma şansını elde ettiler. İstanbul'da Cityscape fuarına ev sahipliği yapmamız çeşitli ülkelerden çok sayıda gayrimenkul yatırımcısı, İstanbul'a gelerek ülkemizdeki en prestijli projeleri görme şansına sahip oldu. Cityscape'in bu sene Türkiye'de yapılmış olması bizim için büyük bir fırsat oldu. Gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz" dedi.

İSTANBUL ÖNCÜ KONUMDA
Türkiye'de yılda 1 milyondan fazla konut satışı gerçekleştiğim söyleyen Gacemer, "Genç nüfus potansiyeli ile sektör önümüzdeki 20 yılda 6.5 milyondan fazla konut üretimi yapacak. Türkiye'nin en önemli finans şehri İstanbul, PWC-ULI2016 raporuna göre Avrupa şehirleri arasında en çok yatırım yapılması tavsiye edilen bölgelerin başında geliyor. Coğrafi konumuyla da büyük avantaj sağlayan İstanbul'dan dünyanın 400 ayrı noktasına direkt uçuş imkânı bulunuyor. Bu etkenler İstanbul'u, Avrupa'nın en önemli yatırım bölgelerinden biri haline getiriyor. Bununla birlikte İstanbul'un ardından Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Denizli, Adana ve Antep gibi büyük şehirler de yatırımcılar açısından önemli avantajlar sunuyor. Yapılan araştırmalar da yabancıların Türkiye'ye ilgisini gözler önüne seriyor. TÜİK'in şubat ayı verilerine göre yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayma göre yüzde 16 artış gösterdi. Yabancılara yapılan satışlarda, şubat 2016'da ilk sırayı İstanbul aldı. Körfez bölgesinin Türkiye'yi özellikle de İstanbul'u çok yakından takip ediyor. Yatırım, artık ülkeye değil, kentlere yapılıyor. İstanbul'da kimliğe sahip kentlerde öncü konumda" diye konuştu.

Bursa'ya yalı ve köşk
Bursa'da hayata geçirilen Bursa Modern, cok yakında hayata geçecek Körfez Köprüsü sayesinde İstanbul'a 50 dakikalık mesafesiyle dikkat çekiyor. "Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi" ödülüne sahip Bursa Modern projesi, sosyal tesisleri, havuzları, yürüme ve bisiklet parkurları ve spor için ayrılmış diğer alanları ile öne çıkıyor. Bursa Modern'de 26 bin metrekarelik gölet ve kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidanslar yer alıyor.

Bomonti'ye 'kraliçe'
Queen Central Park projesi şehrin nabzını tutan kültür ve sanat merkezlerine, eğitim kurumlarına, sağlık kuruluşlarına, ticaret ve alışveriş merkezlerine, kongre oteli Hilton'a ve şehrin yaşam kalitesini arttıran Bomonti'ye yürüme mesafesinde bulunuyor. Kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı bulunan proje taçlı mimarisi, tamamı geniş balkonlu konutları, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve "HIGHLIFE" temalı evleri ile dikkat çekiyor.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181