İstanbul Sapphire'in satışında önemli adım!
Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul Sapphire binasındaki varlıklarının satışı ile ilgilenen bir iki yatırımcı olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kiler GYO geçen Aralık ayında, İstanbul Sapphire binasındaki Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ve Sapphire Residance'ta mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda Katar merkezli The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalamıştı.

Kiler GYO'nun yatırım planları ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise Kiler, bugün lansmanı yapılan "Referans Bahçeşehir" projesi dışında, bu yıl sonuna kadar Kartal ve Beylikdüzü'nde iki projede daha satışa başlayacaklarını söyledi.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181