İstanbul'un kampanyalı konut projeleri!
İstanbul'un kampanyalı konut projeleri;

Vogue Kurtköy
Ayse Yapı tarafından 6 bin metrekare alanda 3 blok, 243 daire olarak inşa edilen Vogue Kurtköy'te 63 - 66 metrekarelik 1+1 daireler yer alıyor. Projede sıfır peşinat, 120 ay vade, aylık bin 950 TL taksit ve kalanı teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor.

Blue Lake
Metal Yapı Konut, 250 milyon dolarlık yatırımla Küçükçekmece sahilinde hayata geçirilen Blue Lake projesini satışa sundu. 10 blokta 788 daire ve 22 ticari ünitenin yer aldığı projede, 60 metrekare ile 400 metrekare arasında 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişen daire alternatifleri bulunuyor. Lansman dönemine özel 198 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler, özel banka kredisi firma bünyesinde ödeme planları ile alınabiliyor.

Moment İstanbul
AC Yapı, Kartal'da yapımını sürdürdüğü Moment İstanbul'da iki kampanya birden düzenliyor. Peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisi veya peşinatsız 60 ay vade seçenekleri ile ev sahibi olmak mümkün. 731 adet konutun yer aldığı ve 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek projede fiyatlar 359 bin liradan başlıyor.

Atlantik Life
Atlantik Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim avantajının yanında 40 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. Fiyatların 255 bin liradan başladığı 192 konutluk projede 120 aya kadar kredi imkanı ile peşinatı teslimde ödeme seçeneği de yer alıyor.

Daire Kartal
Kale Grubu'nun iştiraki Bodur Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği projede 30 Nisan'a kadar peşinatsız ve vade farksız ödeme seçenekleri sunuyor. 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen projede büyüklükleri 61 ila 160 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 ti
pinde 195 konut yer alıyor.

Parima
Fer Yapı Merter'de hayata geçirdiği projede 48 metrekareden başlayan ve bin 500 liraya varan seçenekleriyle sınırlı sayıda kalan ofisler için kampanya başlattı. Teslime hazır olan ofislerin ödemeleri 2017 yılında başlarken, peşinatsız, yüzde 0.75'ten başlayan faiz oranlarıyla ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181