İşte Basın Ekspres konut projeleri ve fiyatları!
İstanbul Avrupa yakasının batısında yer alan Basın Ekspres yolunda gerçekleştirilen projeler gerek kalite, gerek fiyat artışlan bakımından rekabetin yaşandığı en önemli bölgelerden biri olarak gösteriliyor. İşte projeler ve fiyat bilgileri...

NG RESİDENCE
İki kuleden oluşacak olan NG Residence İstanbul'un 28 katlı kulesinde 5 yıldızlı Marriot İstanbul West oteli, 3200 kişilik dev kongre merkezi yer alırken 26 katlı diğer kulesinde ise 276 adet residence konut ile 4 Penthouse daire yer alıyor. NG Residence İstanbul projesinde 1+1 daireler 62-88 metrekare, 2+1 daireler ise 69 ila 130 metrekare olarak tasarlanıyor. NG Residence projesinde daire fiyatlarının metrekaresi 7 bin liradan başlıyor.

NG Residence detaylı bilgi için tıklayınız.

KARAT 34
3'ü ofis, 3'ü residence olmak üzere toplam 6 blok şeklinde tasarlanan Karat 34 projesinde 21 bin 799 metrekare inşaat alanında 470 adet konut, 124 adet ofis ve 27 ticari ünitede bulunuyor. Karat 34 projesinde 1+0, 1 + 1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Karat 34 projesinde 
dairelerin fiyatı 229 bin liradan başlıyor. 

Karat 34 detaylı bilgi için tıklayıınz.

BALANCE GÜNEŞLİ
Balance Gayrimenkul imzası hayata geçirilen Balance Güneşli projesinde 311 bağımsız bölüm bulunuyor. Balance Güneşli projesinde stüdyo ofisler 50 -137 metrekare, cadde ofisler 40 - 263 metrekare, loft ofisler 140 212 metrekare, plaza ofisler ise 1700 metrekare alanlarla değişiyor. Balance Güneşli projesinde ofis fiyatları 392 bin lira+KDV'den başlıyor.

Balance Güneşli detaylı bilgi için tıklayınız.

NUROLPARK
Nurol GYO imzası ile inşa edilen Nurol Park projesi Güneşli'de yükseliyor. İçinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Nurol Park projesinde konut büyüklükleri 57 ile 197 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Nurol Park'da daire fiyatlan 550 bin liradan başlıyor.

Nurol Park detaylı bilgi için tıklayınız.

NİVO İSTANBUL
Cathay Group imzası ile inşa edilen Nivo İstanbul projesi 
Basın Ekspres bölgesinde yer alıyor.6 blok 1.404 üniteden oluşan Nivo İstanbul projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Nivo İstanbul projesi 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Nivo İstanbul projesinin 1 bloğu 'serviced apartments', 3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olarak tasarlanıyor. Nivo İstanbul Basın Ekspres projesinde 1+1 daire fiyatları 270 bin liradan, 2+1 daire fiyatlan 380 bin liradan, 3+1 daire fiyatlan 660 bin liradan başlıyor.

Nivo İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

MOD BAHÇELİEVLER
MOD Gayrimenkul tarafından SPDO-Sabri Paşayiğit imzası ile hayata geçirilen MOD Bahçelievler projesi az katlı ve yatay bloklar şeklinde yükseliyor. 3 blokta 84 daireden oluşan MOD Bahçelievler projesinde tüm daireler büyük metrekarelerde tasarlanıyor. Stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyen MOD Bahçelievler projesinde her katta en fazla 4 daire bulunuyor. 5 bin metrekaresi yeşil alanı olan MOD Bahçelievler projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Dairelerin metrekaresi 5.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak projede ön talep toplanıyor. 

MOD Bahçelievler detaylı bilgi için tıklayınız.

GÜL PROJE BASIN EKSPRES (BOTEL GÜNEŞLİ)
100 bin metrekare inşaat alanında yükselen
Gül Proje Basın Ekspres projesi Gül Proje imzasıyla hayata geçiriliyor. Basın Ekspres'te, Holiday Inn Otel'in hemen yanında bulunan Gül Proje Basın Ekspres projesi 19 ve 29 katlı iki blok olarak tasarlanıyor. İnter Global Kargo arsasında inşa edilecek Gül Proje Basın Ekspres projesi 658 rezidans ve 41 cadde mağazasından oluşuyor. Gül Proje Basın Ekspres projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor.

Gül Proje Basın Ekspres detaylı bilgi için tıklayınız.

TOYANEXT
Toya Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Toya Next projesi Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Konforlu bir yaşam sunan Toya Next 3 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşuyor. Projede 500 konut ve 40 ticari birim bulunuyor. Toya Next projesinde yer alan dairelerin metrekare fiyatlarının ortalama 7 bin lira olması planlanıyor. 

Toya Next detaylı bilgi için tıklayınız.

TOYA MODA
Mimari tasarımıyla öne çıkan Toya Moda, tamamı balkonlu veya teraslı evleriyle her daire sahibine açık havanın keyfini yaşama imkanının yanı sıra tabandan tavana kadar camlarıyla iç mekanlarda tüm gün aydınlık ve ferahlık sunuyor. Her daireye özel depo alanları ve kapalı otopark bulunan Toya Moda’da 1+1’den 3+1’e kadar toplam 426 daire, 28 mağaza bulunuyor.

Toya Moda detaylı bilgi için tıklayınız.

SERENİTY PLUS
Serenity Plus projesi Bakırcı Yapı imzası taşıyor. 223 bağımsız bölüm, 154 konut, 51 ofis, 18 dükkandan oluşan Serenity Plus projesinde daireler 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Fitness salonu, kapalı havuz, sauna, kafeterya, çocuk parkı, basketbol sahası, kapalı otoparkı bulunan Serenity Plus projesinde 24 saaat güvenlik imkanı da sağlanıyor.

Serenity Plus detaylı bilgi için tıklayınız.

GREENİST
İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Konutları’nda mutluluğunu geniş ve ferah alanlara yaymak isteyenler için dubleks daireler özellikle büyük aileler tarafından tercih ediliyor. 148-350 metrekare arasındaki dubleks daire seçenekleri bulunan Greenist projesi çocuklu ve geniş aileler için büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. 80 bin metrekare semt parkı ile çevrili, özel mimari konsepti ile butik bir proje olan Greenist’te her dubleks dairenin ayrıca kendine özel bir bahçesi olması en büyük avantajları sağlıyor.

Greenist detaylı bilgi için tıklayınız.

MAR YAPI GYOO 
Mar Yapı imzası ile Güneşli'de konumlandınlan Mar Yapı GYoo projesinde 1+0,1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. Teslimlerinin bu yıl içinde yapılması planlanan projede 17 bin 226 metrekare arsa alanı bulunuyor. 721 konuttan oluşan Mar Yapı G Yoo projesinde daire fiyatlan 340 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 


 Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181