İşte bayram kampanyası olan markalı konut projeleri!
Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte her bayram olduğu gibi firmalar konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Birçok markalı konut projesinde başlayan kampanyalar bayram süresince devam edecek. İşte bayram kampanyası olan markalı konut projeleri...

Çukurova Balkon
Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da inşa ettiği Çukurova Balkon projesinde teslime özel olarak başlattığı 4 seçenekli kampanyayı Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor. 19 ve 20 katlı iki blokta 1+1’den 4+1’e kadar toplam 261 konutun yer aldığı ve yüzde 70’i satılan Çukurova Balkon’da, tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ayrıca liste fiyatı üzerinden vade farksız olarak; yüzde 50 peşin, yüzde 25 Ocak 2018’de, yüzde 25 Ocak 2019’da ödeme veya yüzde 10 peşin, yüzde 30 Eylül 2017’de, yüzde 30 Nisan 2018’de, yüzde 30 Eylül 2018’de ödeme imkanıyla Çukurova Balkon’dan konut sahibi olunabiliyor. Çukurova Balkon bayram kampanyası detayları için tıklayınız.



Greenist
Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Kurban Bayramı sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor. Greenist satış ofisi, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenler için 31 Ağustos Perşembe ve 4 Eylül Pazartesi günleri de açık olacak. Greenist bayram kampanyası detayları için tıklayınız.



Royal Garden Kartal
13 bin 346 metrekare arsa alanında inşa edilen Royal Garden Kartal projesinde 60 ay vade farksız 0 faiz ve 120 ay 0,49 faiz seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca bayrama özel yüzde 15+yüzde 5 indirim sizkeri bekliyor. Royal Garden Kartal bayram kampanyası detayları için tıklayınız. 



Luxera Meydan
Luxera Gayrimenkul tarafından Yenibosna’da satışa sunulan 1+1 ve 2+1 olmak üzere 110 konut ile iş yerinden oluşan Luxera Meydan projesinde fiyatlar 419 bin TL’den  başlıyor. Daire büyüklükleri 72 ile 115 metrekare arasında değişen projede 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Luxera Meydan bayram kampanyası detayları için tıklayınız.



Daire Kartal
Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Daire Kartal projesinde teslimatlar Eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018’de ödenecek. Daire Kartal bayram kampanyası detayları için tıklayınız.



Sur Yapı
Markalı konut projesi üreticisi olan Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında hayata geçirdiği markalı projelerinde yer alan cadde dükkanlarını 60 ay 0 faiz imkanı ile satışa çıkarıyor. Mirage Rezidans, Sur Yapı Excellence Koşuyolu, Sur Yapı Lavender Sancaktepe, Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule, Sur Yapı Şehir Konakları, Sur Yapı Muhit Sancaktepe, Gölbahçe Evleri, Sur Yapı Yeşil Mavi, Sur Yapı ilkbahar, Sur Yapı İdilia, Sur Yapı Exen Ofis ve Çarşı, Sur Yapı Corridor, Sur Yapı Vitrin ve Sur Yapı Tilia projelerinde yer alan cadde dükkanlarını kapsayan kampanya dahilinde Sur Yapı Tempo City ve Sur Yapı Topkapı Evleri projelerinde de 36 ay 0 faiz imkanı alıcılarına sunuluyor. Sur Yapı bayram kampanyası detayları için tıklayınız.



LUX* Bodrum Resort & Residences
LUX* Bodrum Resort & Residences, misafirlerini 1 – 4 Eylül tarihlerine denk gelen Kurban Bayramı’na özel cazip bir kampanya ile karşılıyor. 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* ayrıcalığını yaşamak isteyenler 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek. LUX* Bodrum Resort & Residences bayram kampanyası detayları için tıklayınız.




Manzara Adalar
İş GYO imzası ile İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde 30 Eylül 2017 tarihine kadar yüzde 18 yerine yüzde 8 KDV oranı konut alıcılarını bekliyor. Manzara Adalar bayram kampanyası detayları için tıklayınız.



Evinpark Kadıköy projesi
Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Evinpark Kadıköy projesinde 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasından projelerden konut alanlara yüzde 10 indirim uygulanacak. Evinpark Kadıköy projesi detaylı bilgi için tıklayınız.



Ondörtüç Pendik
1+1, 2+1 ve 3+1 daireler seçenekleri bulunan Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 15 indirim kampanyasına ek olarak ayrıca yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ondörtüç Pendik detaylı bilgi için tıklayınız.



Yeni Nesil Eyüp
222 konutun yanı sıra 5 bin metrekarelik ticari alanda 9 dükkan bulunan Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 15 indirim kampanyasına ek olarak ayrıca yüzde 5 indirim uygulanıyor. Yeni Nesil Eyüp detaylı bilgi için tıklayınız.



Resim İstanbul Nefes
81.433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul Nefes projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve 12 ay taksit yok 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Resim İstanbul Nefes bayram kampanyası detayları için tıklayınız.​



HEP İstanbul
“%5 peşin, hemen yerleşin!” kampanyası kapsamında HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler %5 peşinat, 5 yıl sıfır faizli Tekfen ödeme planıyla kendi evlerine hemen taşınmanın keyfini yaşayacak. HEP İstanbul bayram kampanyası detayları için tıklayınız.



Gül Proje Express
19 ve 29 katlı iki bloktan oluşan Gül Proje Express projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim ve firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Gül Proje Express bayram kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181