İşte düşük faiz fırsatı sunan konut projeleri!
Merkez Bankası dün faiz koridorunun üst bandında yarım puanlık indirim yaptı. Nisan ayındaki yarım puanlık indirimi takip eden bu adım, bankaların konut kredisi faizlerini yakın zamanda yüzde 1'in altına indireceği beklentisini güçlendirdi. Markalı konut üreticileri ise bankalardan hızlı davranarak 1.29'a dayanan konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekti. Gayrimenkul firmalarının sunduğu faiz oranlan ve vade seçenekleri oldukça geniş yelpaze oluşturuyor. 



Piyalepaşa Gayrimenkul, Piyalepaşa İstanbul pojesi için kredi masrafını kaldırdı. 24 aya kadar faizleri sıfırlayan şirket, 24-36 ay arasında yüzde 0.30,36-48 ay arasında yüzde 0.45 faiz uygulayacak. 

Eroğlu Gayrimenkul, Skyland İstanbul'da peşinatsız yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi kampanyası başlattı.

İLK 100 EV İÇİN ÖZEL KAMPANYA
Sur Yapı ise Sultanbeyli'de hayata geçirdiği Gölbahçe Evleri'nde peşinatı yüzde 1'e çekti. Toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlayacağını duyurdu. Kampanya kapsamında toplam tutarın yüzde 59'luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranı sunuldu. Sur Yapı, Sancaktepe'de inşa edeceği Lavender projesi içinse ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme planı oluşturdu. Eroğlu Gayrimenkul, Seyrantepe'deki Skyland İstanbul'da peşinatsız yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi kampanyası başlattı. Kampanya ile banka kredisiz 48 ay sıfır faizli vade olanağı sunuluyor. Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat da Karat 34 için faizi 36 aylığına sıfıra indirdi.

24 AYA KADAR FAİZ YOK
Teknik Yapı'nın Anadolu Yakası'ndaki projelerinden birisi olan Suadiye Sahil'de kişiye özel esnek ödeme planları sunuluyor. Daireler 
2 indirim uygulanıyor. 24 aya kadar faiz alınmıyor.


KUZU, YÜZDE 10 PEŞİNAT VE SENETLE TAKSİT SUNUYOR
Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olma imkânı sunarken, alıcılara senetle taksit seçeneği veriyor. Bu kampanya ile 3., 12. ve 24. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapıldıktan sonra kalan yüzde 60'lık kısım için 36 ay vade imkânı sağlanıyor.

Erdem AKTÜRK/Habertürk Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181