İşte Eylül ayının en yeni konut projeleri!
Birbiri ardına üretilen markalı konut projeleri gayrimenkul sektörünü canlandırmayı hedefliyor. Konut projesi üreticileri Eylül ayında yeni projelere başlarken konut alıcılarına da lansman fırsatları sunacaklar. İşte Eylül ayının en yeni konut projeleri...

Meydan Ardıçlı
7 katlı 27 blok olarak tasarlanacak olan Meydan Ardıçlı projesinde 125 adet ticari birim bulunacak. 12 bin metrekaresi yeşil alan ayrılacak olan Özyurtlar Meydan Ardıçlı projesinde fitness salonu, 1000 metrekare çocuk oyun alanı, cafe ve restaurant, hobi bahçesi ve sanat galerisi yer alacak. Özyurtlar ve Bahaş Holding imzası taşıyan Meydan Ardıçlı'nın lansmanı 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Meydan Ardıçlı detaylı bilgi için tıklayınız.

Vadi Koru Ayazağa
3 ofis ve 3 konut bloğu olmak üzere toplamda 6 blok olarak planlanan Vadi Koru Ayazağa projesi 87 milyon 215 bin 198,50 TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. İnvest İnşaat imzası ile yükselecek olan Vadi Koru Ayazağa projesi konut, ofis ve cadde dükkanlarından oluşuyor. Geniş sosyal donatı alanlarının bulunacağı Vadi Koru Ayazağa projesinin lansmanı 19 Eylül'de yapılacak.

Vadi Koru Ayazağa projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Mesa Çubuklu
Markalı konut projesi üreticilerinden Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çubuklu projesinde Boğaz ve orman manzaralı daire seçenekleri bulunuyor. 3 blok 6 katlı ve 3 blok 2 katlı olarak inşa edilecek olan ​Mesa Çubuklu projesi 81 adet konuttan oluşacak. İstanbul Beykoz'da hayata geçirilecek olan Mesa Çubuklu projesinin de lansmanı 19 Eylül'de yapılacak. Mesa Çubuklu projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Bulvar Atakent
22 bin 274 metrekare arsa alanı bulunan Bulvar Atakent projesinde dairelerin büyüklükleri 109 metrekare ila 183 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Bulvar Atakent projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 5 blok olarak tasarlanan Bulvar Atakent'in lansmanı 22 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Bulvar Atakent detaylı bilgi için tıklayınız.

Sinpaş Gökorman
420 daireden oluşacak olan Sinpaş Gökorman projesinde 48 ila 57 metrekarelik 1+0, 75 ila 88 metrekarelik 1+1, 104 ila 140 metrekarelik 2+1, 135 ila 190 metrekarelik 3+1 ve 181 ila 188 metrekarelik 4+1 daireler bulunacak. Sinpaş GYO imzası taşıyan Sinpaş Gökorman projesinin lansmanı da 22 Eylül tarihinde yapılacak.

Sinpaş Gökorman detaylı bilgi için tıklayınız.

Self İstanbul
26 bin 90 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Self İstanbul projesinde 609 adet konut yer alıyor. 877 araçlık kapalı otopark ve .araçlık açık otoparkın bulunduğu Self İstanbul projesi 60 adet işyeri bulunuyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Self İstanbul projesi 26 Eylül'de görücüye çıkacak. 

Self İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

Zer Kartal
Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı ile İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirilecek Zer Kartal rojesi ile kullanıcılarına 1+1 - 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunacak. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Zer Kartal projesi 27 Eylül'de tanıtılacak. 

Zer Kartal projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Sinpaş Finans Şehir
Ataşehir ve Ümraniye'nin kesiştiği noktada hayata geçirilecek olan ​Sinpaş Finans Şehir projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Sinpaş Yapı imzası ile karma konsepte sahip olan Sinpaş Finans Şehir projesi de 28 Eylül'de görücüye çıkacak. 

Sinpaş Finans Şehir detaylı bilgi için tıklayınız.

DKY Ada Kartal
İstanbul'un değerlene lokasyonlarından Kartal'da yükselecek DKY Ada Kartal projesinde açık ve kapalı havuz, fıtness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler, peyzaj alanları gibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal olanaklar olanakların yanı sıra, süpermarket ve kapalı otoparkta yer alıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Ada Kartal projesinin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak.

DKY Ada Kartal detaylı bilgi için tıklayınız.

Ağaoğlu Çekmeköy
Markalı konut projesi üreticisi Ağaoğlu'nun yeni projesi, Ağaoğlu Çekmeköy projesi Eylül ayında lansman ile birlikte tanıtılacak. 

Ağaoğlu Çekmeköy projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir projesi
Ticaret, konut ve turizm alanlarından oluşacak karma özelliklere sahip olacak olan Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir projesi 18 Eylül'de tanıtılacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181