İşte ilk fiyat avantajı ile konut satın alabileceğiniz projeler!
Eylül ayı ile birlikte yeni sezona başlayan gayrimenkul sektöründe markalı konut projelerinde ön talep ve ön satış dönemi de başladı. Ön talep döneminde ilk fiyat avantajını kaçırmayan alıcılar için yeni bir fırsat döneminin kapılan açıldı. İşte o projelerden bazıları...

DAP YAPI İZMİR'E 30 BİN ÖN TALEP
İstanbul'da hayata geçirdiği projelerden sonra İzmir'i radarına alan Dap Yapı'nın Bornova'da inşa edeceği 700 konutluk projesine talep yağıyor. 400 milyonluk yatırım değerine sahip projeye kısa sürede 30 bin kişi başvurdu. Atatürk Stadının hemen yanında hayata geçirilen ve ismi henüz belli olmayan proje, 30 katlı iki bloktan meydana geliyor. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul ile İzmir arasım 3,5 saate indirmesi beklenen otoyol projesi ve Körfez Geçiş Köprüsü projelerini gördükten soma İzmir'e yatırım yapmaya karar verdiklerini söyledi. Atatürk Stadına komşu konumda yer alacak DAP Yapı İzmir projesi denize 1000-1200 metre uzaklıkta bulunuyor. Şehirde yapı stokunun oldukça eski olduğunu anlatan Ziya Yılmaz, "Biz de kentsel dönüşüm konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İzmir'de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim. İzmir'de kalıcı olacağız" dedi.

Keleş Center Airport
İstanbul'da E-5'in en değerli noktasmda 450 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükselen Keleş Center Airport projesinde inşa çalışmaları başladı. TEM-Basın Ekspres-Havalimanı hattı ile E-5-Ataköy-Sefaköy bandının kesiştiği bölge "Altın Aks" olarak nitelendirilirken; konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Konforlu yaşam için planlanan 500 rezidans daire ile 220 ofis ve 50 mağazanın bulunduğu Keleş Center Airport'ta lansman öncesi avantajlı fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Farklı seçeneklerde residence dairelerin yer aldığı projede, en küçük daireler 360 bin TL'den başlarken, dairelerin büyüklüğü ise 64 ile 145 metrekare arasında. 2+1 dairelerin 460 bin TL'den başladığı Keleş Center Airport'ta ayrıca 40 ay vadeli ödeme seçenekleri de yatırımcılara sunuluyor.

Marmara Güneşli'de m2 Fiyatı 4 Bin 200 TL
Teslimlerin 2019 yılında y apuacağı Marmara Güneşli projesinin ön talep sürecinde ilgiyle karşılaşan Huzurlu İnşaat, gayrimenkul metrekare fiyatlarının 6 bin liraya ulaştığı bölgede yatırımcısına önemli bir imkan sağlıyor. Huzurlu İnşaat, kentsel dönüşüm projesi Marmara Güneşli'de metrekare fiyatını 4 bin 200 liradan başlatıyor. 289 daire ve 12 adet ticari alanın yer alacağı Huzurlu Marmara Güneşli, 56 bin metrekarelik inşaat alam üzerinde, Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Aile öncelikli hayat anlayışı ile hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli'de 2+1 ve 3+1 daire tipleri ver alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler 135 metre Kire ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Tema İstanbul'da 2. etap
İstanbul'un en büyük markalı konut yatırımları arasında yer alan Tema İstanbul projesinin 2. etap için ön talep dönemi başladı. Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Kantur&Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul'un 2.etap projesinde 800 konut, 1+1,2+1,3+1,4+1 daire seçeneği bulunuyor. Tema İstanbul 2.etap Doğa Koleji'nin karşısında, Soyak Olimpiakent ve Tema İstanbul arasında kalan arazide yükselecek.

TOKİ'den Safranbolu'da şartsız ev fırsatı
Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ), Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaptığı 146 konutu, ön şartsız, kurasız, seçme ve alma olanağı ile açık satışa sundu. 3+1 planındaki konutların, 29 Aralık 2017 tarihine kadar Halk Bankası'nın tüm şubelerinden satın alınabileceği belirtildi. Konut peşinatlarının düşürüldüğü ve vadelerin de uzatıldığı aktarılan yazılı açıklamada, "TOKİ, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine peşinat ve vade seçeneklerini değiştirdi. Peşinat oranları yüzde 10,12 ve 15'e düşürüldü. Vadeler ise 120,156 ve 1 80 ay olarak belirlendi. Satılan konutların taksitleri, teslim tarihinden sonra ödenmeye başlanacak. Böylece kirada oturan konut alıcıları, hem kira hem de taksit ödemek zorunda kalmayacaklar. Yapılan bu düzenlemeler sayesinde vatandaşlar, 725 TL'ye kadar düşen taksitlerle ev sahibi olabilecekler" denildi.

Finans Şehir ön talep topluyor 
Sinpaş Yapı, yakında tanıtacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezine komşu yeni projesi Sinpaş Finans Şehir için ön talep topluyor. Anadolu Yakasinda kurulan Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nin 70 bine yakın beyaz yakalı personele istihdam sağlaması bekleniyor. Finans Şehir ise bu dev projenin komşusu olarak konumlanırken, şehirli bir anlayışla tasarlanan yaşam alanlarıyla, şehrin merkezinde kent hayatından keyif alanların öncelikli tercihi olacak. Sinpaş Finans Şehir, tüm detaylan keyifle ve titizlikle çalışılmış yatay mimarisiyle hem yatırım hem de oturum değeriyle büyük ilgi görüyor.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181