İşte kampanyalı konut projeleri!
İnşaat sektörür 2017 yılında da rekora ulaşmak için çeşitli seçenekler oluştururken, konut projeleri ödeme seçenekleri, peşinat ve faiz avantajı ile yaza merhaba demeye başladı. Sıfır peşinattan sıfır faize kadar uzanan farklı kampanyaların yer aldığı konut projelerini sizler için derledik...

Büyükyalı İstanbul'da 3. Etap olan Gün Kapı'ya özel kampanya!
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul 3. Etap Gün Kapı projesinde lansmana özel Ramazan'a kadar peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. Büyükyalı İstanbul 3. Etap Gün Kapı kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.




Park Residences Cadde’de ‘0’ faiz imkanı!
Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahibi olduğu Park Residences Cadde’de, yüzde 20 peşin ve kalanı 5 yıl vadeli ‘0’ faiz imkanı sunuluyor. Park Residences Cadde kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Moment İstanbul'da 60 ay 0 faiz!
AC Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde daireler 60 ay 0 faiz, 120 ay 0.50 faiz imkanı ile konut alıcılarına sunuluyor. Moment İstanbul kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Soyak Konforia'da 120 ay eşit taksit!
İstanbul Başakşehir'de yükselen Soyak Konforia; 120 ay boyunca eşit taksitlerle ayda 3.900 TL’ye 2+1, 4.700TL’ye ise 3+1 daireler sunuyor.Soyak Konforia kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Teras Kule'de lansmana özel kampanya!
İstanbul Kartal'da konumlandırılan Teras Kule projesinde lansman dönemine özel yüzde 5 peşinat 120 ay vade farksız 2 bin 200 TL'den başlayan taksit kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Teras Kule kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Bizim Evler 7'de 10 Bin TL peşinat fırsatı!
İhlas Yapı imzası ile 532 konut ve 43 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 7 projesinde ev almak isteyenlere 10 bin TL peşinat ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Bizim Evler 7 kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Karat 34 projesinde 60 ay "0" fazi!
Başyapı ve Doğa Şehircilik imzası ile hayata geçirilen Karat 34 projesinde 60 ay sıfır faiz imkanı konut alıcılarına sunuluyor Karat 34 kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Skyland İstanbul'un Sky Rezidanslarında 0 peşinat!
Eroğlu Gayrimenkul, bu yaz teslim edilecek Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Skyland İstanbul kampanyası detaylı bilgi için tılayınız.



Alya Penta'da özel anlaşmalı banka kampanyası!
Akkuş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Penta projesinde Yapı Kredi ve İş Bankası ile yapılan özel anlaşmayla birlikte 48 aya varan vadelerde sıfır faizle konut sahibi olma imkanı sunulurken firma bünyesinde de vade seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Alya Penta kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Babacan Port Royal projesinde 50 ay sıfır faiz!
Babacan Yapı tarafından inşa edilecek Babacan Port Royal projesinde 50 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Babacan Port Roya kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Greenox Residence'da sıfır peşinat için son gün 31 Mayıs!
Toplamda 500 milyon yatırımla inşa ettiği Greenox Residence projesinde 28 Nisan 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak sıfır peşinat kampanyası sizleri bekliyor.Greenox Residence kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Mrina Ankara'da 100 daireye özel fırsat!
Çankaya Oran'da yükselen Marina Ankara'da sadece 100 daire için geçerli olacak kampanyada 100 ay vade ve %0 vade farkı sizleri bekliyor. Marina Ankara kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı'dan "Aynen Öyle" kampanyası!
Sur Yapı
, ‘Aynen Öyle’ adını verdiği kampanya ile İstanbul ve Bursa'nın 11 ilçesinde yer alan ve 14 projede bulunan 500 daire için sıfır faiz ve sıfır peşinat dönemini başlattı. Sur Yapı kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



SeaPearl Ataköy projesinde 60 ay sıfır faiz!
Kuzu Grup imzası ile 127 bin 600 metrekare alanda yükselen SeaPearl Ataköy projesinde 60 ay sıfır faiz kampanyasının yanı sıra 120 ay 0.45 faiz uygulanıyor. SeaPearl Ataköy kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Piyalepaşa İstanbul 2. etap'ta 2 farkı seçenek!
Polat imzası ile İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 2. etap projesi ister yüzde 35 peşin, 60 ay 0 faiz; ister yüzde 35 peşin 120 ay 0.45 faiz seçeneğiyle daire sahibi olunabiliyor. Piyalepaşa İstanbul 2. etap kampanyası detalı bilgi için tıklayınız.



Resim İstanbul Nefes projesinde yüzde 5 peşinat!
81.433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul Nefes projesinde yüzde 5 peşinat, yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,76 faiz oranı bulunan kampanya konut alıcılarını bekliyor. Resim İstanbul Nefes kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181