İşte 'konutu al eşyası bizden' kampanyalı projeler!
Kredi vadesi uzun vadeye yayılsa da konut alımı yüklü peşinatı, yüklü masrafı gerektirdiği için çoğu zaman aile bütçelerini yorar. İşte inşaat şirketleri özellikle de ilk evini alacak olan ve evini kurmak için masrafları daha fazla düşünmek zorunda kalan bu kitleleri düşünerek 'konutu al eşyası bizden' dönemi başlattı.. Yakın zamanda konutla birlikte ankastre eşyaların, bazen bunlara ilaveten beyaz eşyanın hediye edildiğine rastlamıştık. Ancak bugünlerde firmalar yatağına, hatta tekstil ürünlerine kadar evin eşyasını müşterisine hediye ediyor. Müşteriler bu konutların içinde kendisi yaşamasa bile kiraya vererek aile bütçesini rahatlatıyor. Bu nedenle bazı firmalar projelerine kira garantisi de sunuyor. İşte o örnek projeler:

COORDINAT BORNOVA

Bornova'da Haziran ayında inşaatına başlanacak olan Coordinat Bornova, Mart 2018'de sahiplerine teslim edilecek. Firma yatırımcılara yılın 12 ayı, her yıl % 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi veriyor. 8'er katlı iki blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, kafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atelyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. Konutlar eşyalı olarak satıldığı için konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. 

NCADDE OTTOMAN
Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta, Ncadde Ottoman ile yatırımcısının karşısına çıkıyor. Ön talep satışlarında büyük ilgi gören Ncadde Ottoman, bölgedeki ticareti ve residence daire konseptini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Kampanya kapsamında Ncadde Ottoman'da fiyatlar 178 bin liradan başlıyor. 68 bin 940 metrekare alana sahip Ncadde Ottoman, A blokta 1 +0,1+1,3+1 ve 4+1 ofisler, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 full mobilyalı süit residence dairelerden oluşuyor.

PANORAMA SUİTES
Sarıyer'de inşa edilen Panorama Suites, 4 bloktan oluşan 174 dairesiyle orman ve deniz yaşamım bir arada sunuyor. Kilyos sahil ve Sarıyer ormanının yanı başında olan projede %50 peşinata 30 ay sıfır faiz kampanyası var. Panaroma Suites by KLK, birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Çatı ve bahçe dubleksleri ve 1+1'den 3+1'e farklı büyüklükte daire seçenekleri ve daireler beyaz eşyalı, mobilyalı ve oturmaya hazır teslim edilecek.

HOL PARK ESENYURT
Kent Vizyon İnşaat tarafından hayata geçirilen Hol Park Esenyurt projesinde daire fiyatları 270 bin TL'den başbyor. Universal 21 şirketi tarafından full eşyalı ve kira garantili olarak satışa sunulan proje 6 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 27 bin metrekare inşaat alanına sahip o Hol Park projesi, 199 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana geliyor. Pojede eşyalı dairelerin kiralarının bin 500 TL den başlaması bekleniyor. 1+1 daireler 270 bin TL ile 333 bin TL, 2+1 daireler 370 bin TL ile 480 bin TL, 3+2 dubleks daireler 625 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor.

GÜMÜŞEVLER 4 PROJESİ
Gümüşoğlu İnşaat imzasıyla hayat bulan Gümüşevler 4 projesi Didim'de yer alıyor. Nitelikli yazlık projeleriyle sektöre yeni bir soluk getiren firmanın hayata geçirdiği proje 16188 metrekare alan üzerine kurulu 110 daireden oluşan toplam 8 blok olarak inşa ediliyor. Proje içerisinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Hemen teslim durumdaki projede 2 oda 1 salon full eşyalı dairelerin fiyatları 62 bin 250 euro'dan başlangıç gösteriyor. Yüzde 30 peşin ödemelerde anahtar teslim fiyatma 50 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor.

KİRA GARANTİLİ OFİS DE VAR
Axis İstanbul'da A+ ofisler 1 yıl boyunca metrekare başında 20 dolar kira garantisi ile satılıyor. Axis istanbul projesi, Bayrampaşa Metro istasyonu'nun yanında, E-5 ve Vatan Caddesi'nin kesişiminde yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis istanbul projesinin AVM alanı faaliyette. Axis istanbul'da ofisler ise bu yıl Ağustos sonunda teslim edilecek. Axis istanbul projesinde 74 metrekarelik ofislerin satış fiyatları 887 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Axis istanbul projesinde 195 adet ofis bulunuyor. Axis istanbul projesinde yüzde 35 peşinat ödemesinden sonra, yüzde 18 KDV ödemesi teslimde yapılıyor. Kalan ödeme 48 ay firma bünyesinde taksitli olarak ödeniyor.

Yeni Birlik Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181