İşte Ramazan'a özel kampanya sunan konut projeleri!
Gayrimenkul projelerinde Ramazan ayıyla birlikte yeni kampanyalar da başladı. Ramazan süresince geçerli olacak kampanyalarda "hemen teslim" projelerin yanı sıran yapımı devam edenler de var. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Buna göre, uzatılan vade süreleri, "0" faiz imkanları ve pek çok indirim, konut alıcısını bekleyen fırsatlar arasında.

DAP Yapı'dan hemen teslim 

Taksim'de geliştirdiği, mimari tasarım unsurlarını "bal peteği'nden alan DAP Yapı, "Taksim Petek Residence" projesini, Ramazan kampanyası kapsamında 50 ay vade ve "0" faiz imkanıyla, hemen teslim olarak sunuyor. Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, Taksim Petek Residence'da, dairelerin tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen Taksim Petek Residence'da, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor.

25 bin lira indirim
Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe'de geliştirdiği hemen teslim "Liva" ve "Köyceğiz" projeleri için Ramazan boyunca bir indirim kampanyası düzenliyor. 6 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış fiyatı üzerinden 25 bin lira özel indirim uygulanacak. Peşin veya banka kredili ödemelerde, satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisiyle ödenmesi durumunda, yüzde 20 peşin indirimi uygulanacak. Peşin ödemelerde her iki projede de doğrudan tapudan satış imkânı bulunuyor.

Hem peşinatsız hem faizsiz
DKY İnşaat, İstanbul'un merkezi noktalarında yükselen 6 projesi için, Ramazan ayma özel indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde, "0 Peşinat, 0 Faiz" veya "Yüzde 20 Peşin İndirimi", DKY ON Kağıthane projesinde ise aylık 2 bin 500 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bununla birlikte Suadiye, Göztepe ve Erenköy'de bulunan DKY Cadde projelerinde ise "Yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası da Ramazan boyunca devam edecek.

Karat 34'te 36 ay faiz yok
Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen "Karat 34" projesi, Basın Ekspres Yolu üzerinde, 3'ü rezidans, 3'ü de ofis olmak üzere toplam 6 blok olarak yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası'nm iş ve yaşam aksının kesiştiği noktada konumlanan Karat 34'ten Ramazan ayı boyunca 36 ay sıfır faiz kampanyasıyla konut sahibi olmak mümkün. Projede, toplam 470 konut ile 123 adet ofis 28 ticari ünite yer alıyor.

Peşinatsız 'Nefes' alın!
Ortadoğu Grup, Aydos Ormanı'na komşu olarak inşa ettiği "Resim İstanbul Projesi"nin etabı "Resim İstanbul Nefes"te, peşinat ödemeden düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 345 bin liradan başlayan avantajlı fiyatların yer aldığı projede, Ramazan ayma özel yapılan kampanyayla yüzde 10 indirimli peşinatsız banka kredili ödeme veya firma bünyesinde 36 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181