İşte ramazana özel konut kampanyaları!
Gayrimenkul sektörü müşterilerine ramazan bereketi sunuyor. Konut satışlarındaki canlanmanın devamını sağlamayı amaçlayan yeni kampanyalar ramazan boyunca akılara sıfır peşinattan fiyatta indirime kadar çeşitli fırsatlar sunuyor. Halen İstanbul'un çeşitli noktalarındaki projelerde ramazan kampanyaları düzenlerken çeşitli proje geliştiricisi şirketlerin de kampanya adı altında olmasa da satış ofislerine gelen yatırımcılar için ilave avantajlar sağladığı belirtiliyor. İşte halihazırda devam eden Ramazan kampanyalarından bazıları..

SİNPAŞ'TAN 4 PROJEDE İNDİRİM 
Sinpaş GYO'nun ramazan ayına özel kampanyasında 4 projede 11.000 TL indirim avantajı sunuluyor. Kampanya, Queen Central Park Bomonti, Aydos Country, Ege Vadisi ve İncek Dünyası projelerinde Ramazan ayı boyunca geçerli olacak.

KULELİ BOMONTİ EVLERİNDE YÜZDE 7 İSKONTO 
Yıldırım Yapı Grubunun imzasını attığı Kuleli Bomonti Evleri Bomonti 36 aya kadar yüzde 0 faiz oranı veya yüzde 7 iskontolu cazip koşullarla yeni sakinlerini bekliyor. İstanbul'un çekim merkezi Bomonti'de konumlanan Kuleli Evleri Bomonti için peşin alımlarda da yüzde 7 oranında indirim uygulanıyor. Butik bir proje kimliğindeki Kuleli Evleri Bomonti, toplam 69 konuttan oluşuyor. Yerli vatandaşların yanı sıra yabancı yatırımcıların da dikkatini çeken Kuleli Evleri Bomonti'de ayrıca 13 adet ticari ünite olmak üzere 1872 m2'likticari alan da bulunuyor.

BABACAN PREMIUM'DA PEŞİNAT KALKTI
Babacan Holding'in Beylikdüzü'nde inşa ettiği Babacan Premium'dan Ramazan ayı boyunca sıfır peşinat, aylık 2.150 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün. Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan kişiye özel ödeme planları da oluşturduklarını söyledi. Toplam 1.140 adet konutun yer aldığı 'Babacan Premium'projesi residence, tovver, terrace, home office ve AVM'den oluşuyor. Farklı alan büyüklüklerine sahip 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire fiyatları ise 239 bin TL'den başlıyor.

Piyalepaşa'da peşinat yüzde 5
Polat, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa istanbul'da, Ramazan ayını, yüzde 51 peşin ve yüzde 15i teslimde olmak üzere, özel bir kampanya ile karşılıyor. Kampanya kapsamında 60 ay vade ve yüzde 0,45 faiz ya da 120 ay vade ve yüzde 0,70 faiz seçenekleriyle ev sahibi olabilmek mümkün, istanbul'un kalbi Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa istanbul'da kampanya Ramazan ayı boyunca devam edecek ve 28 Haziran'da son bulacak. 82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul'da 1+0'dan 4+1 'e kadar değişen farklı büyü klükve tipte 760 kon ut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı yer alıyor. 

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181