Kayseri'de İpek Diamond'un %35'i satıldı!
İpekar İnşaat bu alandaki projelerine Kayseri'nin yanı sıra Ankara ve İstanbul illerinde de devam edecek. Kayseri'nin Erciyesevler kesiminde akıllı lüks konutlarla birlikte ticari amaçlı mağaza ve iş yerleri içinbaşladığı inşaat çalışmalarının büyük bir kısmını bitirdi.

Lüks konut üretimine farklı bir bakış açısı getiren firma olarak doğa dostu, çevreyle barışık inşaat projelerini benimsediklerini vurgulayan İpekar inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tatlı, "130 konutla, 15 mağazamız kalite odaklı niteliklere sahip. Amacımız müşterilerimize bir konuttan çok bizim sloganımızla 'hayat boyu, hayat dolu bir yaşam' sunabilmek. Bilinçli tasarımlarla akıllı konutlar üretiyoruz. Diyebilirim ki Kayseri'de komutla, yönetilebilen ilk proje bizim. Yapımı süren mağaza" ve işyerleri toplamda 10 bin metrekare alana sahip. Proje 3 kütle, 5 bloktan oluşuyor. Konut büyüklükleri 235,240 ve 280 metrekare arasında değişiyor. Konutlarda özel olarak tasarlanan çelik kapılarımızda 50 kişiye kadar parmak izi okuma özelliği var.

Kuracağımız sistemle konut sahipleri internetin olduğu her yerden evlerini kontrol altına alabilecekler" dedi. Tatlı, proje içerisinde yürüyüş alanları, oyun alanları, spor tesisleri ile 3 bin 700 metrekarelik peyzaj alanının da olduğunu da sözlerine ekledi. Tatlı, şunları söyledi: "Siteye girişler, tek nizamiye kapısıyla sağlanacak. Daire girişleri ise site içerisinden olacak. Site içerisinde trafik düzeni servis bekleme alanı kapalı otoparka giriş kapısı gibi trafiğe uyumlu düzeneklerle sağlanacak. Geriye kalan alanları site sakinleri için yürüyüş alanları, süs havuzları, basketbol sahası, tenis kortu gibi sportif alanlarla donatıyoruz. Blokların en üst katlarında ise, vitamin bar, fitness salonları, seyir alanları, toplantı salonları, ışıklı SPA terapisi ile aile jakuzileri bulunuyor". Tatlı, 1-29 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü'ne özel konutlarında yüzde 14 indirim kampanyası başlatacaklarını da sözlerine ekledi.

Kayseri'de 800 konutluk bir projemiz daha olacak

Mustafa Tatlı, "Kayseri'de bu projemizden sonra farklı bir bölgede 800 konutluk daha projemiz olacak. Kayseri'nin yanı sıra Ankara ve İstanbul'da da' akıllı konut' üretimine yönelmek niyetindeyiz" diye konuştu. 

Arzu BAĞCI/ Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181