Keller Williams “Açık Ev” etkinliği bu kez Bodrum’da gerçekleşti
Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi. Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği Pukka Rue “Taş Evler Sokağı” Open House etkinliğine yaklaşık 100 davetli katıldı.

Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban yaptığı açılış konuşmasında 21. yüzyıl konforunu sunan, doğayla uyumlu, akıllı, taş evlerden oluşan Pukka Rue’yi 2 yılı aşan proje çalışmaları ve inşaat süreci sonunda hayata geçirdiklerini belirtti. Numan Balaban’ın ardından söz alan Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Burak Gözüm; “Keller Williams danışmanlar tarafından, danışmanlar için kurulan bir şirket. Bu bakış açısıyla bölge müdürlüğümüz, 8. ayında olmasına rağmen 50 danışmanımız ile Bodrum'un en büyük ve kalabalık gayrimenkul danışmanlık şirketi konumuna geldi. Piyasa için zorlu bir yaz olmasına rağmen Ağustos ayında 2 günde 1 işlem yaparak verimlilik anlamında danışmanlarımızın işlerine ne kadar sadık ve iyi olduklarını bir kez daha kanıtladık. Hep birlikte büyümenin ve sektörde ilklere ve başarılı işlerin altına imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

KW Bodrum Bölge Müdürlüğü, Bodrum yerel mimarisinin sürdürülebilir olması adına tüm emek sahipleri ve girişimcilerin yarattıkları farkındalıktan dolayı Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban’a ve ekibine "Yaşadığı Yere Değer Katanlar" plaketlerini takdim etti. Plaket törenin ardından Pukka Rue Projesinde yer alan taş evler Open House konuklarına tanıtıldı.

Pukka Rue Bodrum “Taş Evler Sokağı” İle Yeni Bir Soluk
Ege Grup’un konut projeleri markası olan Pukka Evleri’nin 3. projesi olan Pukka Rue Taş Evleri, Keller Williams’ın Türkiye’ye adapte ettiği Open House (Açık Ev) etkinliğiyle satışa sunuldu. Bodrum Yarımadası’nın gözde yerleşim yerlerinden Ortakent – Yahşi Yalısı’nda denize 100 metre mesafede konumlandırılan proje, yöresel mimari ve doğayla uyum içinde tasarlanmış 5 adet özel taş evden oluşuyor. Projeye farklı bir hava katan evlerin ana girişlerinin baktığı iç avlular, sokak detayları, yolları, duvarları, çiçekleri ve renkleriyle lokal bir Bodrum sokağından esinlenerek tasarlandı. Sokak konsepti ile bütünleşen projede, ev sahipleri Bodrum’un nostaljik ara sokaklarına yolculuk ederken, yazın sıcak günlerinde özel havuzlarında serinleyebilecek, yüksek tavanlı salonlarda kışın keyfini taş şömine önünde geçirebilecek.

Denize yürüme mesafesinde konumlandırılan, 400 m2 peyzajlı bahçe içerisinde, 150 m2 ve 180 m2 olmak üzere 2 farklı tipte, 5 adet özel taş ev, yaşayanlara hem geleneksel mimariyi hem de Bodrum coğrafyasının doğal güzelliklerinin korunduğu Ortakent-Yahşi sahilinin tüm nimetlerini sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181