Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!
Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams (KW), İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KWKristal Bölge Müdürlüğü'nü hizmete açtı. 20 yıla yakın süredir Beylikdüzü bölgesine inşai proje ve müşavirlik hizmeti veren KW Kristal yönetici ortağı Cüneyt Güldamlası, gayrimenkul danışmanlığı konusunda eksik olduklarını farkederek Keller Williams’ın kapısını çaldığını söyledi.

Beylikdüzü’nün İstanbul’daki en fazla tapu işlemini gerçekleştiren ikinci ilçe olması sebebiyle bu işe adım attıklarını ifade eden Güldamlası “Beylikdüzü son derece dinamik ve kalitesi günden güne artan yeni projeleri ile İstanbul'un çekim noktası haline geldi. Her gelir seviyesine hitap eden geniş proje yelpazesi, arsa, endüstriyel yapı, villa gibi projelerin sayısının her gün artması ile Beylikdüzü’nün gelişimini yakından takip ediyoruz ve bu işi yapmak için en doğru yer olduğuna karar verdik” diye konuştu.

80 DANIŞMAN SAYISINA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ
Bölgede projeden satışlara yöneleceklerini söyleyen KW Kristal Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Cüneyt Güldamlası; “20 yıldır bölgeye hakim olmamız ve bilgi birikimimiz ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Kentsel Dönüşüm konusunda Risk Raporu Verme Yetkisine sahip sayılı firmalardan biri olmamız da bizi güçlü kılıyor. Geleneksel olmazsa olmaz kat karşılığı anlaşmaları konusunda arsanın alınmasından başlayıp, müteahhit ve arsa sahibi arasındaki anlaşmalarda daha net bilgi verebilecek olan "Bu arsadan ne çıkar?" sorusuna cevap verebilecek nitelikte imar durumunun değerlendirilmesi ve ücretsiz şematik vaziyet planı çalışmaları yaparak kafalarda soru işareti kalmadan işlemleri sonlandırmak, ücretsiz ekspertiz raporu çalışmaları ile müşterilerimizin mülklerini ‘En Doğru Fiyattan’ satmak veya kiralamak için çalışıyoruz. 80 danışmana ulaşarak bölgenin en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz. Arkamızda KW sistemlerinin oluşu ise en büyük artımız” diye konuştu.

EĞİTiM VE KOÇLUK FİRMASI OLMASI ÖNEMLİ
Bu işe yatırım yapmadan önce bir çok farklı kurumsal gayrimenkul firması ile görüştüğünü belirten Güldamlası “Beni Keller Williams'a çeken en önemli şey ise aslında bir "eğitim ve koçluk" firması olması, misyon, vizyon ve değerlerinin benimkilerle uyuşması, "danışmanlarına danışmanlık veren" bir anlayışla çalışması ve KW kültürü oldu. Bir bölgede birbiriye rekabet eden franchise ofisleri yerine tek bir bölge müdürlüğü mantığı ile daha fazla danışmanı içinde barındıran bir sistemle çalışıyor olması yine beni çeken bir başka etken. Danışmanlar ile yapılan paylaşım modelleri, danışmanlarına pasif gelir imkanı sağlıyor olması, tavan rakam anlayışıyla paylaşım modeli sergilemesinin danışmanlar tarafından ilgi görüyor olması ve danışmanlarına iş ortağı gözü ile bakıyor olması etkileyici” dedi.

İSTANBUL’UN EN HIZLI GELİŞEN BÖLGESİ
Beylikdüzü’nü ‘İstanbul’un en hızlı gelişen ve trend haline gelen bölgesi’ olarak tanımlayan Güldamlası “Konutlarda ortalama metrekare fiyatları 2 bin 500 lira civarında, bazı bölgelerde metrekare fiyatları 4 bin liraya kadar ulaşabiliyor. Biz bu işe girerken REIDIN, TÜİK gibi istatistiksel bilgiler sunan kurumlardan yararlanarak bölgenin gelişimini inceledik. İstatistiklerin yanı sıra, piyasayı yakından takip eden profesyoneller olarak her geçen gün bölgedeki dinamizm arttığını ve hem yatırımcı , hem de bu bölgeye yerleşmek için gelen herkese evsahipliği yapabilecek kadar hızlı bir yükseliş gösterdiğini gözlemlemek heyecan verici” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181