Keller Williams Bodrum buluşması bugün başlıyor!
Keller Williams, 133 bin danışmanından aldığı güçle sektörde adını duyurmaya devam ediyor. Keller Williams'ın her yıl Şubat ayında Amerika'nın farklı eyaletlerinde gerçekleştirdiği gayrimenkul sektörünün en büyük eğitim organizasyonu olan Family Reunion deneyimini Bodrum'a taşımaya hazırlanan Türkiye ekibi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

5-8 Mayıs tarihlerinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa'da düzenlenecek aile buluşmasında dünyanın dört bir yanından Keller Williams çatısı altında faaliyet gösteren 400 danışman bir araya gelecek. Keller Williams'ın uluslararası liderlerinin başarılı danışmanlarla bir araya geleceği etkinlikte, dört gün boyunca müşteri potansiyeli yaratmaktan pazarlamaya, uluslararası platformda markalaşmadan sosyal medyaya kadar birçok farklı konu sektörün içinden alanında uzman başarılı kişiler tarafından ele alınacak.

Marketing Türkiye Dergisi Ek 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181