Keller Williams Kıbrıs'ta hizmete başladı!
Remax ile ilk franchise emlak markasının girdiği, Coldwell Banker ve Era ile rekabetin kızıştığı Kıbrıs emlak dünyası, bu kez dünya devlerinden Keller Williams ile tanıştı. Uzun süredir KKTC pazarını izleyen, hazır ve ezber bozan bir giriş yapmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan Keller Williams, dikkat çeken bir oluşumla ama bir o kadar da sessiz sedasız KKTC'de hizmete başladı.

Kelller Williams Kıbrıs direktörlüğünü Pırıl Şentürk Halim üstleniyor. Girne, Lefkoşa ve Mağusa'da konumlanan marka; kurumsal yapısı, danışman kadrosu ve daha şimdiden anlaşmasını yaptığı birçok proje ile iddialı bir dönemi karşılıyor. Görkemli açılışını Haziran sonuna planlayan Keller Williams Kıbns'ı, şimdilik sosyal medya hesaplanndan takip edebilirsiniz.

Havadis Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181