Kıbrıs Town Houses'ten kira öder gibi ev sahibi olunuyor!
Her projesiyle ezber bozan, KKTC ve Türkiye’de birçok ödüle sahip olan firma, bu kez Kıbrıs Town Houses projesiyle iddialı. Kıbrıs Developments ,Türkiye İş Bankası işbirliği ile imzalanan ve KKTC’de bir ilk olma özelliği taşıyan Natamam Konut Kredisi ile 120 ay vade protokolü Kıbrıs Town Projesi ile 240 ay’a çıkartıldı.

Kira öder gibi konut sahibi olmak artık mümkün…
Bilinçli müşterinin oda sayısı değil, metrekare sorguladığı inşaat sektöründe artırılan metrekareleri ile dikkat çeken Kıbrıs Town Houses projesi, piyasada mevcut en uzun süreli taksit imkanı sunan kredi imkanıyla Mortgage sistemi gibi konut sahibi yapıyor.

Örneğin, Kıbrıs Town Houses’ta standartlara göre geniş metrekaresi dikkat çeken 66m2’lik 1+1 Compact modellerin fiyatı 79 bin sterlin. Bu konuta sahip olmak isteyen, 19 bin 750 sterlin’lik peşinatla, Türkiye İş Bankası’ndan 59 bin 250 sterlin kredi kullanabiliyor. Bu durumda aylık kredi taksit tutarı sadece 509 sterlin oluyor. İş Bankası, güvencesinin imzasını koyduğu bu kredi planından  K.K.T.C ve Türkiye vatandaşları’nın yanı sıra yabancı uyruklular da faydalanabiliyor.

Yani konut hayali kuranlar, kira öder gibi, müstakil bir yaşamın sahibi olabiliyor. Şehir merkezine yakın ama doğayı kucaklayan konumu, Kıbrıs’a değer katan mimarisi, tescilli yüksek kalite standartları ve eşsiz kredi kolaylığı ile birlikte Kıbrıs Developments’ın markalı konut projesi Kıbrıs Town Houses’ta satışlar hızla devam ediyor.

Havadis Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181