Kiptaş 2017'de Türkiye'nin her yerinde olacak!
Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 2023 hedefine hazır olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzaladıklarını söyledi.

Yıldırım, "Buna göre Türkiye'nin her yerinde proje geliştireceğiz" dedi. İstanbul'da bulunan belediyelerle işbirliği protokolleri de imzaladıklarını vurgulayan Yıldırım, "Bu da şirketimiz açısından 2017'nin, 2016'ya göre çok daha yoğun ve verimli geçeceğini gösteriyor" dedi. 2016 yılının darbe girişimi, ekonomik saldırılara rağmen iyi geçtiğini belirten Yıldmm, "Bu yıl içinde kentsel dönüşüme biraz daha amrlık verdik. 2017 yılında, içinde Güneydoğu illerimizin de olduğu 6 milyar lira değerinde 11 adet projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu da 2017 yılından umutlu olduğumuzu gösteriyor" şeklinde konuştu. 

Kiptaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023 hedeflerini Türkiye olarak yakalanabileceğine inancının tam olduğunu belirten İsmet Yıldırım, şöyle konuştu: "Dünyanın devam eden en büyük 10 projesinden 4 tanesi Türkiye'de hayata geçirildi. Allah'ın izniyle ülkemizi kimse durduramaz. Bize en son 15 Temmuz'da çelme takmaya çalışıların nasıl bir cevap aldıklarını tüm dünya gördü. Bundan sonra Cuhurbaşkanlığı sistemine geçmek suretiyle bu yürüyüşümüzü taçlandnacağımızı düşünüyorum."

Sabah Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181