'Konut alıcılarının yeni gözdesi küçük evler!'
Vatandaşların artık yatırım yapmak amacıyla konutlara yöneldiklerini anlatan Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alacak vatandaşların stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft dairelere yöneldiklerini söyledi. Büyük konut tercihinin yerini daha küçük ve kullanışlı dairelere bıraktığının altını çizen Türkoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Hem dar ve orta gelirli hem de yüksek gelirli aileler artık küçük konutlara yöneliyor. Bu konutlara yönelmekteki amaç ise geniş ailelerin yerini çekirdek ailelere bırakmasıyla büyük yaşam alanlarına olan ihtiyacın azalması.”

Salon + Entegre Yaşam Alanı daha avantajlı
Benevre Beytepe’de kişisel tercihlere göre yaşam alanları değiştirilebiliyor. Mimari tasarımında beklentilerin karşılanabileceği her bir detaya özel çözümler sunuluyor. Dairelerde her metrekareden en yüksek verimin alınması sağlanıyor. Uygun fiyatlar ile sunulan konut projeleri, emlak sektörüne olan ilgiyi arttırdı. 1+1 ve 2+1'lik konut projelerinin artış göstermesi özellikle dar gelirli ailelerin bu alana yatırım yapmasını kolaylaştırdı. Kira getirisi de sağlayan bu konutların avantajlarına değinen Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Kalabalık aileler yerini çekirdek ailelere bıraktı. Bu da büyük konutlara olan ilginin azalmasına neden oldu. Bunun yanı sıra küçük daireler ısınma sorunu yaratmaması nedeniyle de vatandaşların gözdesi oldu. Çalışma saatlerinin artması ile evde yaşanılan zaman diliminin kısalması,1+1 ve 2+1 dairelerin yatırım için elverişli olması tercih edilir olma özelliğini arttırdı. Bizde vatandaşlarımızın istekleri ve beklentileri doğrultusunda Beytepe Benevre projesini hizmete sunacağız” ifadelerini kullandı.

Hemen tapu imkanı
Benevre Beytepe; 3,05 metre kat yüksekliğiyle toplam 27 katta yer alan stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere 167 konuttan oluşuyor. Ankara'nın en nezih semtlerinden biri olan Beytepe'de yükselen Benevre, yeşil alanları ve farklı çizgide olan sosyal donatılar ile de dikkat çekiyor. Her daireye özel tapulu depo ve kapalı otopark imkanı sunan proje; 225.000 TL'den başlayan fiyatlar, hemen tapu, kolay ödeme ve 10 yıl vadeli banka Mortgage kredi seçeneği sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181