"Konut almak için en doğru zaman"!
BloombergHT'ye konuşan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul üreticilerinin enflasyon yükünü üstlendiğini ve 2 yıldır konut fiyatlarına zam yapmadıklarını belirterek, "Şu anda yüzde 10 civarında bir enflasyon var Türkiye'de. Bunu iki seneye vurduğunuz vakit 15-20 arası bir maliyet farkı çıkıyor. Satış fiyatlarında bir artış olmadı. Şu anda en iyi zaman, bundan gayrimenkul ihtiyacı olanların şu anda gayrimenkule dönmeleri lazım. En doğru zaman, hatta son 40 yılın en iyi zamanı diyebilirim" dedi.

Bankaların, yurtdışından aldıkları kredi maliyetleri arttıkça konut kredilerinin de yükseldiğini anlatan Polat, bu faizin yaklaşık yüzde 30'unu inşaat firmalarının karşıladığını dile getirdi. Polat Holding'in Piyalepaşa proje' hakkında bilgi ver Adnan Polat, proj bittiğinde 15 bin kişi yaşayacağını söyledi

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181