Konut projelerinde bahar fırsatları!
Konut sektöründe  bahar aylarının başlamasıyla birlikte lansman hareketliliği hızla sürerken, şirketler de sektörün yakaladığı bu ivmeyi bahar kampayaları yaparak sürdürüyor. Peşin ödemelerde yüzde 10-15 civarında indirimler başta olmak üzere uygun faiz oranları ile konut alıcılarını ev sahibi yapma çalışmalarını devam ettiren firmalar, uy gun aylık ödemeler de sunuyor. İstanbul başta olmak üzere farklı şehirlerde başlatılan bahar kampanyaları ve devam eden konut alım isteği trendi, bu yıl hedeflenen 1.5 milyon konut satışına giden rekoru destekleyecek çalışma lar olarak da nitelendiriliyor. Bahar aylarında lansmanları nı yapan şirketler, konut alıcısına lansman fiyatları üzerinden alım yapması için cazip fiyatlar sunarken, bahar kampanyalarına hız veren şirketler de bu dönemin konut alıcısı için fırsat dolu bir dönem olduğunu vurguluyor. Yeni Fikirtepe'de en fazla pro jeye sahip bulunan ve bölgedeki ilk teslimi gerçekleştirmeye hazırlanan Pana Yapı, baharda yeni fırsatlar sunan şirket arasında yer alıyor. 



TAKSİT AVANTAJLARI
Aris Grand Tower

İstanbul'un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü-Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower'm bahar avantajlarında yüzde 15 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunulurken, bin 900 TL'den başlayan taksit avantajı bulunuyor.

Vadişehir
İstanbul'da hayata geçirilen projeler arasında yatırımcısına kazandıran projelerden Vadişehir'de ekonomik oranlarda tutulan fiyatlarla bahar aylarına özel avantajlı satışlar başladı. Projede yatırımcıya peşin alımlarda yüzde 11 indirim fırsatı sunan firma ayrıca, yüzde 30 peşinatlı alımlarda 30 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuyor.

Mebuskent
Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent'te ise dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10'luk bir kontenjan ayrıldı. Bahar aylarına özel bu kampanya ile erken davranan alıcılar bu daireleri aylık yüzde 0.99 faiz ve 120 aya kadar vade ile satın alabilecek.

Propa Plus Residence

Propa İnşaat ise şehrin merkezi Levent'te yaşamak ya da yatırım yapmak isteyenler için çok özel bir fırsat sunuyor. Plus Residence'da satışların yüzde 50'sini tamamlayan şirket, nisan ayı sonuna kadar sürecek kampanyada sıfır masraflı krediyle 120 aya kadar yüzde 0.99 faiz avantajı sunuyor. 


24 Gayrimenkul'den Halkalı ve Atakent'e
İki yeni cadde projesi

'Cadde'de yaşam' konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini podyuma çıkardı. Toplam yatırım değeri 130 milyon TL olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Her iki projenin de alırken ve yasarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin yasama en yakın Home-Ofisi keşfetme düşüncesinden doğduğunu belirttti. Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını yine lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz "Her iki proje de ana caddede yer alıyor. Metrekare peşin fiyatları 3 bin 995 TL'den, daireler de 195 bin TL'den başlayacak. 'Caddede Yasam' gayrimenkul yatırımında yükselen trend olacak" seklinde konuştu. Projelerin Aralık 2017'de bitirilmesi düşünülüyor.

Daire Kartal'da Nisan fırsatları
Bodur Gayrimenkul Geliştirme, istanbul Kartal'da hayata geçirdiği 'Daire Kartal' projesinde, lansman öncesi vade farksız ödeme seçenekleriyle fırsatlar sunuyor. Kale Grubu'nun yapı ürünleri sektöründeki birikimini gayrimenkul sektörüne yansıtan Bodur Gayrimenkul Gellstirme'nin 'Daire Kartal' projesinin 2+1 daireleri, ilk evini almak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor. 'Daire Kartal'da, hic peşinat ve vade farkı ödemeden, 30 Nisan'a kadar cazip ödeme seçenekleri ile sahip olunabiliyor. Monoblokve rezidans konseptiyle inşa edilen proje, Kale garantisi ve güvencesi ile sunuluyor.

Altyapı ve ulaşım Anadolu Yakası'nı zirveye taşıyor
Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakası'nın değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yansır duruma getirdi. Anadolu Yakası'na 2000 yılından beri daha ekonomik olması ve elverişli arsa arzının bulunması nedeniyle talebin arttığını dile getiren Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Değerleme Uzmanı Seda Güler, son yıllarda hızlanan ulaşım çalışmalarıyla Anadolu Yakası'nın değerini hızlı bir ivmeyle artırdığını ve Avrupa Yakası ile yansır duruma getirdiğini söyledi.

Brooklyn Park
Pana Yapı'nın bahar kampanyası kapsamında, aralık ayında teslim edilecek Brooklyn Park projesinde peşinatın teslimde ödenebileceği 'simdi al, teslimde öde'fırsatı sürerken, Brooklyn Life projesi için de ön talep toplama süreci tüm hızla devam ediyor.

200 milyon lira yatırımla Finans Merkezi'ne komşu oldu
A+Live Ataşehir

Maksem Grup, Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda bir ofis projesi inşa ediyor. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 200 milyon lira yatırım tutarına sahip olduğunu söyleyen Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan "Ataşehir, İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi oluyor. Bu anlamda bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bu değerli bölgede yer almak istedik. 111 ofis ve 11 ticari birim yer alacak A+Live Ataşehir projesinde teslimleri 2017'nin ikinci yarısında yapacağız" dedi.

DEPO VE ARŞİV ODASINA ÇÖZÜM SUNUYOR 

Mimarisinde Çamoglu Mimarlık'ın imzası bulunan projede, firmaların en önemli ihtiyaçlarından depo ve arşiv odası konusuna da çözümler sunuluyor. A+Live Ataşehir'de çalışanların is yaşamını daha kaliteli sürdürebilmeleri için farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, ara katlarda ve teraslarda acıkkapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu yer alması planlanıyor. Ofis büyüklükleri ise 40 metrekare ile 366 metrekare arasında değişiyor.


METREKARESİ 8 BİN LİRA
Bulvar İstanbul
Bölgedeki ofislerin ortalama metrekare satış fiyatının 18 bin lira olduğunu, A+ Live projelerinde ise metrekare satış fiyatının 8 bin lira olduğunu belirten Aydoğan "Yatırımcısına kazandıracak bir proje yapıyoruz. Lansman dönemine özel 8 bin lira olan metrekare satış fiyatı bitişte 25 bin lirayı bulacak. Daha önce Başakşehir'de yaptığımız 1.720 birimlik Bulvar İstanbul projesinde satışlara metrekaresi 2 bin 400 liradan başlamıştık, şimdi teslimlere başladık ve metrekare fiyatı 4 bin lirayı aştı" dedi.


Birol KELEŞ/Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181