Konutlarda kampanya zamanı!
Gayrimenkul sektörü yeni konut sezonunu larla açtı. Yaz aylarındaki durgun geçen sezonun ardından okulların açılmasıyla canlanan piyasadaki kampanyalar ev almak isteyenlere uygun fırsatlar sunuyor. Yeni projeleri birbiri ardına satışa çıkaran  GYO önderliğindeki inşaat firmaları, diğer taraftan da kampanyalarını açıklıyor. Düşük peşinat ve taksitlerin öne çıktığı kampanyaların en önemli dayanak noktası ise taksitlerin ertelenmesi.

Evi olmayan ve krediyle alım yapacakların en önemli sıkıntısı olan hem kira hem taksit ödeme sorunu, bu kampanyalarla birlikte son buluyor. İnşaat firmaları, konut almak isteyenlere, taksitleri teslimde ödeyebilmesi için oldukça cazip olanaklar sunuyor. Düşük peşinatla konut alanlar, tamamlanmış bir ev ise hemen taşınıyor ve ödemelere başlıyor. Eğer konut bitmemişse tapuyu alıyor, hem taşınmaya hem de ödemeye konut tesliminden sonra başlıyor. Bu da kirada oturanlar için hem kira hem de kredi taksitini ödeme zorluğunu ortadan kaldırıyor. 

TAKSİTLER DÜŞÜYOR 
İnşaat sektörünün temsilcileri, bu dönemi konut almak için bir fırsat olarak görüyor. Fiyatların belli bir süredir yerinde saymasını ve kampanyaları fırsat olarak gösteren temsilcilere göre, konut almak hiç olmadığı kadar fazla destekleniyor. Aylık taksitlerin 500 liraya kadar gerilediği sektörde, yüksek faizlerden doğan maliyetlerin belli bir bölümü de inşaat firmaları tarafından karşılanıyor.

Takvim

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181