Konutta bayram kampanyaları başladı!
Gayrimenkul sektörü, yaz dönemini hareketli noktalamak amacıyla kampanyalarına hız verdi. Kurban Bayramı’nın Arife günü olan 31 Ağustos’ta biten ve eylül ayında da devam eden kampanyalar düzenleyen firmalar, yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma fırsatı sunarken, bazı firmalar ise peşin alımda yüzde 20 indirim uyguluyor. Öte yandan 60 aya sıfır faiz de bir başka seçenek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi de (TOKİ) 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla iş yeri satış ihalesi düzenleyecek. Kampanyaların cazip fiyatlarıyla birlikte konut ve iş yeri alıcıları için önemli bir ekonomik fırsat doğarken, inşaat firmaları da bir yıl önce gerçekleşen 15 Temmuz hain darbe girişiminden en çok etkilenen gayrimenkul sektörünü kampanyalarla en hareketli sektör yapmak için uğraşıyor. Kurban Bayramı için düzenlenen kampanyalar ise şöyle sıralanıyor: 

PEŞİN SATIŞA YÜZDE 20 İNDİRİM
Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan ve eylül ayında teslime hazırlanan projesi Çukurova Balkon’da dört seçenekli teslim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Diğer seçeneklerde ise liste fiyatı üzerinden vade farksız olarak yüzde 50 peşin veya yüzde 10 peşin ödeme imkanı tanınıyor. 19 ve 20 katlı iki blokta 1+1’den 4+1’e kadar toplam 261 konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da 1+1 daireler 395 bin, 2+1’ler 630 bin, 3+1’ler 870 bin ve 4+1’ler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2 YIL TAKSİTE SIFIR FAİZ
Luxera Gayrimenkul tarafından Yenibosna’da satışa sunulan 1+1 ve 2+1 olmak üzere 110 konut ile iş yerinden oluşan Luxera Meydan projesinde fiyatlar 419 bin TL’den  başlıyor. Daire büyüklükleri 72 ile 115 metrekare arasında değişen projede 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca Luxera Yenibosna’da ayrıca kişiye özel ödeme planları da yer alıyor. Ataköy- Halkalı Metrosu’nun en hareketli istasyonlarından birine komşu konumunda yer alan Luxera Yenibosna, ulaşım ağı ile çevrili bir bölgede yer alıyor.

KARTAL’DA % 10 İNDİRİM
Kale Grubu’na ait Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da hayata geçirdiği 1+1 v e 2+1 toplam 244 dairenin bulunduğu Daire Kartal projesinde fiyatlar 360 bin ile 1 milyon 289 bin TL arasında değişiyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Daire Kartal projesinde teslimatlar Eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018’de ödenecek. 

17 PROJEDE 321 DÜKKAN 
Sur Yapı’nın 12 farklı lokasyonda bulunan 17 projesindeki 321 ticari gayrimenkul satışa sunuldu.  Büyüklükleri  11 metrekare ile 2 bin 520 metrekare arasında değişen ticari alanlar  180 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kampanya kapsamında %10 indirim sonrasında 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor. Topkapı Evleri ve Tempo City projelerinde ise 36 ay 0 faiz imkanı var.

Erdinç Akkoyunlu / Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181