Konutta bayram kampanyası fırsatı!
Kurban Bayramı’nda çifte bayram yaşatmayı hedefleyen gayrimenkul firmaları, bayram boyunca geçerli olacak kampanyalarını başlatıyor. Bayram boyunca şehirde kalanları satış ofislerine çekmek isteyen firmalar, pek çok fırsat ve ödeme seçeneği sunuyor. Vardiyalı çalışacak olan satış ofislerinde tüketiciye, peşinat ve taksit ertelemeden sıfır faize, indirimden vade planlamaya kadar kampanyalar yer alıyor. Ayrıca bayramı Türkiye’de geçirecek başta Körfez bölgesinden olmak üzere, yabancı alıcıyı da kapsayan çeşitli fırsatlar bulunuyor. 

Eylül sonuna kadar bayram!
Teknik Yapı Kartal’da, adalar manzarasını sunan ‘Deluxia Park Residence’ projesinde 3 ayrı avantaj sunuyor. Marka, eylül sonuna kadar sürecek bayram kampanyasıyla ‘peşinat’, ‘faiz’ ve ‘taksit erteleme’ avantajı sunarak daire sahibi olma imkanı veriyor. Kampanyayla projeden daire almak için 1 yıl taksit ertelemeli kampanyada yüzde 20 peşinat yeterli. Kullanılacak yüzde 80 banka kredisinin faizi ise Teknik Yapı’nın desteği ile yüzde 0.75’e indirildi. Ek olarak taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlayacak.

‘Eylülde taşın Ocakta öde’  
Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da hayata geçirdiği Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018’de yapılacak. Satış ofisinin bayramın 4. günü açık olacağı projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı da devam ediyor.  

2 bin 200 TL taksitle daire
Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat; Kurban Bayramı’nı özel bir kampanyayla kutluyor. Alıcılarına 568 bin liradan başlayan fiyat, 2 bin 200 liradan başlayan taksit ve 72 ay faizsiz seçeneklerle buluşturan Ceylan İnşaat, Kurban Bayramı yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.   

4 projede kampanya
Babacan Holding, ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden Kurban Bayramı tatili boyunca konut alanlara özel ödeme fırsatları sağlıyor. ‘Babacan Port Royal’de yerini almak isteyenlere 40 ay sıfır faiz ya da yüzde 17 net indirim fırsatı sunuluyor. Beylikdüzü E-5 Üzerindeki ‘Babacan Premium’da da firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile konut sahibi olmak mümkün. ‘Babacan Palace’ta ise peşinatsız aylık 1.950 lira taksit imkanı var. ‘Prime Suites’ projesinde de ödeme seçenekleri yer alıyor.

36 AY VADE, ŞUBATTA TESLİM 
Erguvan İnşaat tarafından hayata geçirilen Erguvan Premium Residence projesinde devam eden 36 ay vade kampanyası bayram boyunca da geçerli olacak. 140 milyon lira değeri olan projede, büyüklükleri 55 ila 158 metrekare arasında değişen 1+1 , 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki dairelerin Şubat 2018’de teslim edilmesi planlanıyor. Erguvan Premium Residence, 9 katlı 2 blokta, 284 konut ve 10 ticari alandan oluşuyor. 

Bayram özel indirimi var
Konut sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme avantajları sunmayı amaçlayan İnsay Yapı, Pendik’te inşa ettiği Ondörtüç Pendik’ten Kurban Bayramı boyunca konut alanlara özel ödeme avantajları sağlıyor. 22 Ağustos itibarıyla başlayan kampanya, bayram ertesine kadar devam edecek. İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik’ten ev almak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca Kurban Bayramı’na özel yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca 240 aya kadar konut kredisi imkanından da yararlanabilme fırsatı veriyor. 

4 farklı kampanya sunuyor
SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan ve Eylül ayında teslime hazırlanan projesi Çukurova Balkon’da teslime özel başlattığı dört seçenekli kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor. 19 ve 20 katlı iki blokta 1+1’den 4+1’e kadar toplam 261 konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da, tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Diğer seçeneklerde ise liste fiyatı üzerinden vade farksız olarak; yüzde 50 peşin, yüzde 25 Ocak 2018’de, yüzde 25 Ocak 2019’da ödeme veya yüzde 10 peşin, yüzde 30 Eylül 2017’de, yüzde 30 Nisan 2018’de, yüzde 30 Eylül 2018’de ödeme imkanı tanınıyor.  

Bayramda ‘ev’lendiriyor
Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara ödeme avantajları sunuyor. Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinde, dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim uygulanan kampanyada, sadece yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Yeni Nesil Eyüp’te ise yüzde 15 indirim avantajıyla, yüzde 5 peşinat vererek 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.  Kağıthane’de hayata geçir  ilen Mod İstanbul projesinde de dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim yapılarak, yüzde 10 peşinatla, teslime kadar başka ödeme yapmadan daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.  

%15+%5 fırsatı 
Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. Satışların yüzde 70’inin tamamlandığı proje, bayrama özel peşin alımlarda yüzde 15+ yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. 180 milyon lira yatırımla hayata geçirilen proje, 22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde   yükseliyor. Projenin yüzde 80’inin ise yeşil alandan oluştuğu ifade ediliyor.

Lansman öncesi yüzde 10 indirim
Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de yükselen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa edilen ‘Evinpark Kadıköy’ projelerinde lansman öncesi ödeme avantajları devam ediyor. Projelerden konut sahibi olmak isteyenleri Kurban Bayramı’na özel ayrıca yüzde 10 indirimde bekliyor. 

Duygu Erdoğan / Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181