Konutta dev kampanya ile projeler satış rekoru kırıyor!
GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) üyelerinin katıldığı 'Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 1 Ağustos'ta başlayan kampanya 31 Ağustos'ta sona erecek. Ev almak isteyenler, 120 ay vade ve aylık 0.70 faiz oranıyla alımlarını yapabilecek. Peşinat oranları ise yüzde 25'den yüzde 20'ye çekildi.

10 GÜNDE 126 MİLYONLUK SATIŞ
Dağ Mühendislik, Tual Adalar, Tual Bahçekent ve Bahçekent Flora projeleriyle Emlak Konut GYO'nun 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz' kampanyasına katılmıştı. Şirket bu sayede 10 günde 126 milyon 700 bin liralık satış yaptı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, kampanyanın vatandaşa uygun şartlarda konut sahibi olma, fırsatı sunduğunu söyledi. Dağ, "Sektörü hareketlendiren bu kampanyadan hem konut alıcüarı hem firmalar memnun. Yatırım yapmanın tam zamanı" dedi. Kartal'daki Tual Adalar, 471 konuttan oluşuyor. Daire fiyatları ise 359 bin liradan başlıyor. Bahçeşehir'deki Tual Bahçekent işe bin 739 konut, mağazalar, özel hastane özel okul, özel kreş ve bir devlet okulundan oluşuyor. Fiyatlar 239 bin liradan başlıyor. Bahçekent Flora da 875 konuttan meydana geliyor.

GYODER BAŞKANI AZİZ TORUN
"GYODER olarak 1 Ağustos'ta başlattığımız 'Gayrimenkul'de Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyası büyük ilgiyle sürüyor. Milli bir görev olarak başlattığımız bu tarihi kampanyamız kısa sürede sektörde büyük hareketlilik yarattı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve GYODER'in çağrılarına uyarak bankaların faiz indirmesi de oldukça önemli ve iyi niyetli bir adım. Türk ekonomisinde sürdürülebilir büyüme için asıl beklentimiz, yıllık bazda faizlerin yüzde 10'un altına düşmesi. Bu topyekûn seferberlikte, ekonominin tüm çarklarının uyum içinde çalışması ve herkesin . üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi tarihi bir sorumluluktur."

PİYALEPAŞA İSTANBUL
Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'de özel sektörün yaptığı en büyük kentsel dönüşüm projesi. Avrupa Yakası Beyoğlu bölgesindeki proje; konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşuyor. GYODER'in kampanyasıyla Piyalepaşa İstanbul'dan 120 ay vade ve aylık yüzde 0.70'lik kredi faiziyle ev almak mümkün.

15 MİLYONLUK SATIŞ
Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, "Ülkemizin geçtiği bu zor dönemde sektör liderlerinin tek çatı altında toplanması gurur verici" dedi. Sektörün kalkınması için önemli bir adım olan kampanyaya katılarak, kendilerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirtti. Yücel ayrıca, "Kampanyanın başladığı 1 Ağustos'tan bu yana 15 milyon liralık ev sattık. Önümüzdeki günlerde bu rakamın daha da artmasını bekliyoruz" diye konuştu.

HEP İSTANBUL
Tekfen EmlakGeliştirme, 'Hep İstanbul' evleriyle kampanyaya destek veriyor. Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgede yükselen evlere 120 ay vade ve aylık yüzde 0.70 faiz oranıyla sahip olunacak. Peşinat ise yüzde 25 yerine yüzde 20 olarak ödenecek. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "Bu dönem bizi, ekonomimizin lokomotifi olan gayrimenkul sektörünü gönüllü olarak sorumluluk almaya itti. Ülkemiz alınan tedbirler ve ekonominin hızlı koordine olmasıyla başarılı bir sınav veriyor. Sektörümüz, Türkiye için ayrı bir önem taşıyor" dedi. Hep İstanbul, 11 blok ve 14 sıra ev bloğundan oluşuyor. Bin 424 dairenin olduğu projede 25 mağaza, süpermarket, alışveriş alanları, kafeler ve restoranlar var. 

G-YOO INSPIRED BY STARCK
Mar Yapı, kampanyaya iki projesiyle katıldı. Bu projeler, Avrupa Yakası Basın Ekspres Yolu'ndaki G-Yoo Inspired by Strack ve Bayramoğlu'ndaki G-Marin Managed by Divan. Şirket kampanyaya ek olarak yüzde 5 indirim de yapıyor. Ayrıca, Bayramoğlu'ndaki ev sahiplerinin ilk yıl aidatlarını ödüyor. G-Marin Managed by Divan, az katlı binalarıyla 556 daireden oluşuyor. ' Projede stüdyo dairelerden dublekslere kadar daire seçenekleri var. Evlerin fiyatları 127 bin liradan başlıyor. Teslimler, 2017 Eylül'de başlıyor. G-YOO Inspired by Starck ise üçgen mimarisiyle dikkat çekiyor. Evler, 340 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181