'Konutta dev kampanyada süre 3-4 ay uzatılabilir!'
15 Temmuz darbe girişimi sonrası tekonomik hayatın dinamizmini kaybetmemesi için GYODER bileşenleri tarihi bir kampanyaya imza attı. Yüzde 0.70 faiz oranı, 120 aya kadar ödeme koşulları ve yüzde 20 peşinat ile bir ay sürecek bir fırsat yaratıldı. Söz konusu kampanya kapsamında görüş bildiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Ekonomimizin dinamizmine katkı sağlamak için hayata geçirilen bu kampanya ile bizler de fedakarlık konusunda üstümüze düşeni yapıyoruz ve yapacağız" dedi.

15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmelerden soma ekonomik hayatın canlanması ve konut alıcılarına gerekli fırsatları sunmak için Kuzu Grup olarak her türlü fedakarlığı yapacaklarının altını çizen Özen Kuzu, "Yatırımlarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz. İstihdam konusunda işten çıkarma gibi olayları yaşatmayacağız. Bunu sadece bir konut satma kampanyası olarak algılamıyorum. Bunun ekonomimize yönelik iç ve dış müdahalelere karşı toplumumuza elimizden geldiği ölçüde destek olarak algılıyorum. Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları olarak sektörün milli duruşunu sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

FAİZ ADIMI POZİTİF GELİŞME 
Konut sektörünün elini taşm altına koymasından sonra bankalardan da faiz konusunda indirim haberleri Türk ekonomisinin canlanması için çok değerli bir adım olarak gördüğünü ifade eden Özen Kuzu şöyle konuştu: "Psikolojik sınır olarak değerlendirilen konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1 'in altına çekilmesi Hem sektör hem de konut alıcıları açısından oldukça pozitif bir gelişmedir. Bizim bir ay olarak sınırladığımız ekonomiye canlılık getirmesi yönündeki bu girişimimize bankaların da katılması bu tarihi kampanyanın süresinin en az 3 - 4 ay daha uzatılmasını gündeme getirebilir. Vatandaşların konut ahırımda her sektörün fedakarlık yaptığım görmek memnuniyet verici. Bu durum sadece emlak sektöründe değü diğer piyasalarda da olumlu etki yaratacak" diye konuştu. 


DENİZ SIFIR TEK PREMİUM PROJE
KUZU Grup Yönetim Kurulu Üyesi  Özen Kuzu, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatmm değeriyle İstanbul'un denize sıhr tek premium projesi olan SeaPearl Ataköy'ün 2 etap halinde hayata geçirildiğini söyledi. Kuzu, 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip olan 1. etap projede metrekare birim fiyatlarının ortalama 7 bin 200 dolardan başladığım da belirtti. Özen Kuzu, "İnşaat ve satış süreci tüm hızıyla devam eden projenin, 631 ünitelik ilk etabında teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor" diye konuştu.

Sözcü Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181