“Körfez yatırımcısı Türkiye’ye güveniyor”!
EXPO Turkey by Katar'da Queen Central Park ve Bursa Modern projelerini tanıtan Sinpaş GYO, Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Katar'a bir ayda iki kez gittiklerini aktaran Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Önce Cityscape, ardından da Expo Turkey by Katar'a katıldık. İki fuarda toplam 20 milyon TL'lik konut satışı gerçekleştirdik. Körfez yatırımcıları projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı. Bu da Türkiye'ye ve sektöre olan güvenlerini gösteriyor" dedi.

İLGİYİ KATLAMALIYIZ
Körfez yatırımcılarının Türkiye'yi bugüne kadar altyapı projeleriyle bildiğini aktaran Gacemer, bu fuarların konut projelerini de tanıtma fırsatı yarattığının altını çizdi. Gacemer, "Körfez yatırımcısının ilgisini katlayarak artırmalıyız. Bunun için de Türk şirketlerin Körfez'deki müşterilere karşı çok hassas davranması gerekiyor. Küçücük bir suiistimal güven kaybına neden olur" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KÖRFEZ'İN LONDRA'SI
Gacemer, Türkiye'nin artık Körfez ülkelerinin 'yakın Londra'sı olarak nitelendirildiğini, özellikle İstanbul'un sosyal hayat, ulaşım, ve ekonomik sürdürülebilirlik felsefesine uygun, hem kültürel ve tarihi kimliğini koruyan hem de teknolojik gelişmelere ayak uyduran bir şehir olduğunu söyledi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181