Kuzu Grup Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacak!
Katar'daki fuara katılan firmalar bölgedeki yatırım fırsatlarını da değerlendirdiler. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacağını söyledi Muhammed Bin Ahmed Bin Tovvar Al Kuvarı Expo Turkey by Qatar, Türkiye ve Katar arasındaki işbirliği olanaklarını artırmayı hedeflerken, bu iki ülkenin Körfez Bölgesi'ndeki diğer ülkelerle yatırım ve işbirliği fırsatlarını da kuvvetlendirdi.

Fuara SeaPearl Ataköy projesiyle katılan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Sektörümüz, her geçen gün adını global platformlarda duyurarak bu alandaki gücünü tüm dünyaya gösteriyor. Bu fuarda da Katarlı yatırımcılara ülkemizi ve ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık. Türkiye, konumu ve sahip olduğu özelliklerle yabancı yatırımcıların yoğun ügi gösterdiği marka bir ülke. Bunu bu platformda bir kez daha anladık" dedi. Kuzu Grup'un aynı zamanda taahhüt inşaatı yaptığını hatırlatan Kuzu, önümüzdeki sene Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

'YÜZDE 45'l SATILDI'
SeaPearl projesi hakkında bilgi veren Kuzu, projenin yüzde 45'inin satıldığını, bu satışın yüzde 15'ini Katarlı yatırımcılara yaptıklarının altını çizdi. Türkiye'de en az 1 milyon dolarlık gayrimenkul satın alan yabancılara Türk vatandaşlığı verilmesinin sektör açısından önemli bir gelişme olduğunu belirten Kuzu, vatandaşlık hakkından sonra Körfez ülke vatandaşlarına 1 milyon doların üstünde 10 daire sattıklarını sözlerine ekledi.

İlk teslim Temmuz'da
Toplam 1401 konut bulunan SeaPearl Ataköy'ün ilk etap teslimlerinin temmuzda yapılması planlanıyor.

HaberTürk Gazetesi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181