Kuzu Grup'tan Ankara Dikmen Vadisi'ne yeni proje!
Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, Ankara'nın en lüks projesi 'Kuzu Effect'in inşaatına devam ettiklerini söyledi. Oran'daki projede metrekare fiyatının 10 bin liranın üzerinde olduğunu belirten Güven Kuzu, "Oran bölgesi, bu fiyatı kaldırıyor. Fiyatlar ilk satışa çıktığımız tarihten bu yana yüzde 15 arttı" dedi.

YENİ PROJELER YOLDA
Kuzu Grup, Ankara'nın Yıldız bölgesindeki Kuzu Kumru projesinde de inşaat ve satışlara devam ediyor. 32 katlı kulede 164 konuttan oluşan Kuzu Kumru'da açık çarşı da var. Öte yandan şirket, Dikmen Vadisi'nde de yeni bir projeye başlayacak. 57 dönümde yaklaşık bin daireden oluşacak projede metrekare fiyatlar 6-7 bin lira bandında olacak.

YURTDIŞINA AÇILIYOR
Güven Kuzu, İran'da 20 bin konut teslim ettiklerini söyleyerek, "35 bin konut daha yapıyoruz. Cezayir'de de 20 bin konut inşa ettik. Ayrıca İran'da bir de atık su arıtma tesisi yapıyoruz" dedi.

KUZUDAN KDV YORUMU
KDV düzenlemesinin 2018 sonuna kadar ötelenmesi gerektiğine vurgu yapan Güven Kuzu, "Uygulama, bitmiş konutlarda yeterli. Bizim gibi devam eden projeleri kapsamıyor. Bu yüzden bizleri etkilemiyor, 2018'den sonra olursa sektöre etkisi olumlu olur" diye konuştu.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181