Mahall Ankara ve Mahall Bomonti Divan Grubuna emanet!
Türkerler Holding tarafından geliştirilen 'Mahall Ankara' ve 'Mahall Bomonti İzmir' projelerinde yer alan rezidansların işletmesinde Divan Grubu'yla ortaklığa gidildi. Mahall Ankara projesinin bir bölümü ve kule ofisleri ile Mahall Bomonti İzmir projesindeki tüm rezidansların işletmesi 'Divan Residence' markası ile yapılacak. 10 yıl boyunca devam edecek işletme için anlaşma dün Divan Grubu CEO'su Richard Appelbaum ve Türkerler Holding Genel Koordinatörü Attila Sezgin tarafından imzalandı.

Türkerler Holding Yönetim Genel Koordinatörü Attila Sezgin, "Taahhüt, gayrimenkul geliştirme, yenilenebilir enerji, doğalgaz dağıtım ve ticareti, kamu-özel sektör ortaklığı projeleri ve tekstilde Türkiye'nin en iddialı projelerine imza attık. Devam eden projelerimizin toplam yatırım miktarı 5 milyar dolar. 3 yılda ulaşacağımız yatırım miktarı yaklaşık 8 milyar dolardır. İnşaatta 1993'ten bu yana 5 milyon metrekare hacmine ulaştık. Halen 13 bin 500 kişi istihdam ediyoruz" dedi.

'Seçici davranıyoruz'
Turizm ve yeme-içme sektöründen sonra 2012 yılında gayrimenkul geliştirme sektörüne girme kararı aldıklarını belirten Divan Grubu CEO'su Richard Appelbaum ise, "Divan Grubu olarak, birlikte çalışacağımız ortakları belirlerken haklı olarak çok seçici U^1 att »| davranıyoruz. Çünkü amacımız kendi uzmanlık alanlarımızı daha ileri seviyeye taşırken hem ortaklarımız, hem de bizim geliştirmekte olduğumuz projelerde; konaklayan ya da buralarda yaşayan misafirlerimizin deneyimini en üst seviyeye çıkarabilmektir. Türkerler Grubu'yla birlikte hem Ankara, hem de İzmir'de hayata geçireceğimiz projelerde 5 yıldızlı otel konforu sunacağız" diye konuştu.

Tarihi binaları restore etti
İzmir'de tarihi Bomonti arazisinde, fabrika binalarından oluşan 9 tarihi binanın restorasyonu ile uluslararası standartlarda bir yaşam, iş ve eğlence merkezi olması amacıyla inşa edilen Mahall İzmir Bomonti, biri 58 katlı, 9'u tarihi, toplam 12 bloktan oluşuyor. Projede 470 konut, 572 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Projedeki 'loft' konut konsepti, çift kat tavan yüksekliği ve geniş teraslı olarak tasarlandı. Küçük konutlar anahtar teslimi, yatak dahil tüm mobilyaları ve mefruşatı ile satılacak. Ekim 2016 itibariyle teslim Mahall Ank edilmeye başlanan Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinden günde 10 bin kişinin yaşayacağı ve çalışacağı bir konut, ofis, alışveriş alanlarından oluşan karma proje... Projenin 315 adet ofis, 246 adet konut, 78 adet 'city suits' ve 64 adet mağaza ile pek çok fonksiyonu içinde barındırması hedefleniyor.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181