Mahir Şaşmaz, "Fikirtepe hız kazandı"!
Türkiye’nin ilk büyük kentsel dönüşüm hareketinin gerçekleştirildiği Fikirtepe’de Başbakan Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplu temel atma törenin ardından Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, bölgedeki son durum hakkında görüşlerini paylaştı. Şaşmaz, ‘’Fikirtepe, 5 yıl içerisinde, İstanbul’un kentsel dönüşümde geleceği aşamaya verilebilecek en güzel örnek olacak. Pana Yapı olarak, Fikirtepe’de hayata geçirdiğimiz 4 proje ile bölgede en büyük yatırımı gerçekleştiren firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Bölgedeki yatırım ve altyapı çalışmalarının bu törenin ardından büyük bir ivme kazanacağına inanıyoruz’’ Devletin ilgisi tesirini hemen gösterdi ve haftaya müşterilerin yoğun ilgisiyle başladık” dedi.
 
Kadıköy’ün merkezi ve kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de 4 proje ile en fazla yatırımı gerçekleştiren ve en çok alana sahip olan Pana Yapı, proje çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pana Yapı Fikirtepe’de; Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream ve Brooklyn City projeleri ile ev sahibi olmak isteyenlere yaşam tarzı doğrultusunda birçok seçenek sunuyor.
 
Toplam 731 konut ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Brooklyn Park’ta teslim için gün sayan Pana Yapı, genç ve dinamik şehirli konseptiyle şehre yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life projesinin de temelini attı. Brooklyn Park projesinden ev sahibi olanların büyük ilgi gösterdiği Brooklyn Life, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplamda 431 konut, 16 ticari alandan oluşuyor. Daire büyüklükleri 47- 163 metrekare arasında değişen, her ihtiyaca uygun 1+0’den 3+1’e kadar farklı seçeneklerde yaşam alanlarının bulunduğu Brooklyn Life, 30 güne özel kampanya ile, kalan son 20 daireye sahip olmak isteyenleri bekliyor.
 Son olarak Brooklyn Dream projesinin hafriyat çalışmalarına başlayan ve projede ön talep sürecine geçen Pana Yapı, Brooklyn City için de proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Fikirtepe’de toplu temel atma töreni ile çalışmalar hız kazandı!
Başbakan Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplu temel atma töreniyle birlikte Fikirtepe’de çalışmalar hız kazandı. Törene katılan Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Fikirtepe’deki son durum hakkında şunları söyledi: ‘’Sayın Başbakanımız ve Bakanımızın Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe'ye ziyaretinin; bölgenin altyapı sorunlarının çözümünü hızlandıracağı, satışların ivmelenmesine katkıda bulunacağı ve geçtiğimiz yıl sonu itibariyle durağan bir sürece giren gayrimenkul sektörünün sorunlarını yerinde görmek ve dinlemek için bir fırsat doğuracağı görüşündeyim. Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı kentsel dönüşüm bölgesi özelliğine sahip Fikirtepe, her açısından birçok ‘ilki’ hayata geçiyor. Önümüzdeki süreçte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin başlattığı bu hareketliliğin devam edeceğini ve bölgenin, İstanbul’un yeni yaşam merkezi olacağını düşünüyoruz’’ dedi.

Modern ve güvenli bir yaşamın kapılarını aralıyoruz
Fikirtepe’de gerçekleştirdikleri 4 proje ile bölgeye en çok yatırımı yapan firma olduklarını belirten Mahir Şaşmaz: ‘’Pana Yapı olarak Fikirtepe’ye inancımız tam. Projelerimiz ile ev sahiplerine modern ve güvenli bir yaşamın kapılarını aralıyor ve Anadolu Yakası’nın merkezinde prim getirisi yüksek bir yatırım imkanı sunuyoruz’’ dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181