Maslak 1453'ten Dusit International ile işletme anlaşması!
Tayland merkezli turizm işletmecisi ve lüks ağırlama markası Dusit International, "Ağaoğlu Maslak 1453" projesine yönelik imzaladığı lüks rezidans işletmeciliği anlaşması ile Türkiye'deki ilk yatırımını yaparken; bu proje ile Avrupa pazarına da giriş yapmış oldu.

Ağaoğlu Grubu'nun Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdiği "Maslak 1453" projesinde, proje yatırımcılarından Suudi Abduljawad Holding, Dusit International ile lüks rezidans işletmeciliği anlaşması imzaladı. Abduljawad Holding, Maslak 1453 bünyesindeki iki kuleyi daha önce satın almıştı. Yapılan anlaşma ile Dusit International, rezidanslardan oluşan bu kulelerden birinin işletmesini 15 yıl boyunca "Dusit Thani" markası ile yapacak.

İmza töreninde konuşan Dusit International CEO'su Suphajee Suthumpun, "Abduljawad Holding ile yapmış olduğumuz ortaklıkla Dusit Thani markasını Türkiye’ye ilk kez getiriyoruz. Bu proje ayrıca Avrupa'da gerçekleştirdiğimiz ilk proje olacak" dedi. Suthumpun, bu projeyi Türkiye'ye olan inançlarının yanı sıra Avrupa'daki en büyük karma kullanımlı proje olma özelliği ve lokasyonu nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Anlaşmanın 15 yıllık olduğunu ancak uzatılabileceğini belirten Abduljawad Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ehsan Faredd Abduljawad ise, rezidans projesinin toplam yatırım tutarının altyapı, dekorasyon ve operasyonel maliyetler dahil olmak üzere  yaklaşık 210 milyon dolar olduğunu ifade etti.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ise, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirdikleri Maslak 1453 projesinde beklentinin üç katı gelir elde ettiklerini belirterek, "Taahhüt ettiğimizin üç katını Emlak Konut'un kasasına koyduk... 1.1 milyar lira civarı taahhüdümüz vardı. Bunu 3 milyar liranın üzerine taşıdık" diye konuştu.

Toplantıda verilen bilgiye göre; Dusit Thani, DusitD2, Dusit Princess and Dusit Devarana olmak üzere dört marka ile faaliyet gösteren Dusit International dünya genelinde 29 turizm tesisi işletiyor. 2020'ye kadar 45 projeyi daha hayata geçirecek olan Dusit International, Dusit Thani Maslak'ı ise Ağustos 2018’de işletmeye açacak.

Dünya

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181