Mehmet Kurt “Artık çalışma ve üretme zamanı”
2017 Bursa Gayrimenkul Fuarı katılımcı firmaları arasında yer alan Lik Yapı, Mudanya’da yapımına başladığı Seyirtepe Konakları projesini fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Fuar hakkında EmlakSayfasi.com.tr Kurucusu Utku Çalışkan’a özel açıklamalarda bulunan Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, yeni projelerinin büyük ses getireceğini söyledi.

Kurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörünün geleceği için herkes elini taşın altına koymalı ve üretime daha da önem vermelidir. Son yıllarda yaşanan olaylar ve ekonomik belirsizlik referandum sürecinin sona ermesi ile birlikte geride kalıyor. Umuyoruz ki bu olumlu hava yılın tamamına etki eder ve sektörümüz için yeni bir umut ışığı olur. Bizler yatırımcı firma olarak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. Bunun içinde daha çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

MEHMET KURT “KENTSEL DÖNÜŞÜM MADDİ VE MANEVİ BİR BÜTÜNDÜR”

Kentsel dönüşüm süreçleri hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Mehmet Kurt, kentsel dönüşüm aşamalarında vatandaş ve müteahhit ilişkilerinin daha sağlıklı yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, “Kentsel dönüşümün iki önemli ayağı vardır. Bir maddi boyutu, ikincisi de manevi boyutudur. Eğer bu iki önemli kriteri eşit şekilde önemsemez ve yönetemezseniz maalesef dönüşüm süreci zedelenir ve başarı yakalanamaz. Bu bağlamda vatandaşlarımızın talepleri iyi incelenmeli ve doğru bilgiler verilmelidir. Unutulmasın ki kentsel dönüşümde öncelik insan hayatıdır” dedi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181