Mesa'dan İstanbul ve Bodrum'a yeni projeler geliyor!
Mesa, yeni projelere hazırlanıyor. Şirket, Varşova'daki yatırımın yanı sıra İstanbul Büyükçekmece'de Yeşilyaka ve Halkalı'da Temapark projelerinde satışları sürdürüyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "İstanbul'da Temapark'ın yanında ve Maltepe ile Kozyatağı'nda projelere başlayabiliriz" dedi. Şirket ayrıca Bodrum'da 200 konutun inşasına başlayacak.

ORTA SINIFI HEDEFLİYOR
Ankara'da da çok sayıda konut yapan Mesa, şimdi de Ankara Eryaman'da ev inşa edecek. Göksu Parkı'nın yanındaki bin 50 konutluk proje, orta sınıfa yönelik.

Arsa bedelleri yüksek
Erhan Boysanoğlu, KDV oranlarının sıkıntı yarattığını söyledi. KDVnin yüzde 18'e kadar yükselmesiyle sektörün ve alıcıların zora girdiğine işaret eden Boysanoğlu, "Belediyeler rayiçleri yükseltti. Konutlar da yüksek KDV dilimine girmeye başladı. Yeni düzenleme yapılmalı. KDV'ye belli bir standart getirilmeli" dedi. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181