Mescioğlu;Kentsel dönüşüm rant değildir!
Line Tv'de yayınlanan Emlak Sayfası programına katılarak Utku Çalışkan'ın konuğu olan ve inşaat sektörünün son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu kentsel dönüşümün bir rant kapısı olmadığını ve bu konudaki yanlış algının biran önce terkedilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bursa emlak ve konut sektörünün nabzını tutan Emlak Sayfası programında birbirinden önemli açıklamalar yapan Mescioğlu;"Kentsel dönüşüm kesinlikle bir rant değildir. Üstelik bu konuda herşey şeffaf ve anlaşılır bir biçimde ortadadır. Vatandaş bir dairesine karşılık bir daire alıyor. Zaten emsal artış oranı da fazlasına müsade etmiyor. Emin olun müteahhitler kentsel dönüşüm projelerinde ciddi bir sorumluluk alıyor ve büyük riske giriyor. Çünkü inşaatın her noktasından müteahhitler müteselsilen sorumlu kılınıyor. Bizlerin kentsel dönüşüm yaparken öncelikli amacı vatandaşlarımızı riskli yapılardan kurtararak yeni konutlarda güvenli bir biçimde yaşamasını sağlamaktır" dedi.

Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181