Mevaport'tan İzmir'e beş proje!
Mevaport A.Ş İzmir'de beş yeni gayri menkul projesi ile Bornova Altındağ'da yatırımlarına devam ediyor. 30 yıldır inşaat sektöründe yer alan şirket Meva Plaza, Trio Life, Q Life, Altındağ Prestij ve Çamdibi Life konut yatırımlarını hayata geçirmeye başladı. Bugüne kadar 101 bin metrekarelik alanda yatırım gerçekleştiren Mevaport A.Ş son projeleri ile 99 bin metrekarelik alanda 700 konut ile 100 milyon liralık bir yatırımı İzmir'e kazandırdı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Mevaport Yönetim Kurul üyesi ve Genel Müdür Zekeriya Hazırbulan, Bilal Hazırbulan ve Adem Hazırbulan ev sahipliğinde Wyndham Grand İzmir Özdilek'de düzenlenen lansman gecesinde projeler davetlilere tanıtıldı. Zekeriya Hazırbulan inşaat sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı hedeflediklerini dile getirirken, "Bu sektöre yeni vizyonlar katmaya çalışıyoruz. Müşteri odaklı, kaliteli ve global standartlara uygun yatırımlarımızı İzmirlilere sunuyoruz" diye konuştu.

Sabah Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181